Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Neviem pre co, ale oblubli, aj zamiloval som serialy arrov a beauty and the beast, no vo Watchlist ich nemam...
a nedal jsi, ze jsi uz videl vsechny epizody nebo ignorovat?
Z tymi dielami to neviem, ale kazdopadne idu 2. serie a tie som ako pozrete urcite nedaval, Ja som si ich oblubil uz pred dlhsim casom, ale prave koly vyssie spomenutemu som myslel ze sa neskor objavia, no ale nic..
ogataj napsal(a):
Z tymi dielami to neviem, ale kazdopadne idu 2. serie a tie som ako pozrete urcite nedaval, Ja som si ich oblubil uz pred dlhsim casom, ale prave koly vyssie spomenutemu som myslel ze sa neskor objavia, no ale nic..
Zkus si projet dily, co se ti nezobrazuji a zkontroluj, zda u nich nemas v hodnoceni nevim nebo libila apod. Takove epizody se ve WL taky nezobrazuji.
Podle tvojí statistiky máš u Arrowa odškrtnutých 30 epizod. Takže to znamená loňských 23 + 7 letošních, takže sis je někdy odškrtnul. Když si je odzaklikáš, tak by se ti měly zobrazit.
Dakujem, toto pomohlo, no myslim ze je tu chyba v logike.
Pre bezneho cloveka znamena vsetky casti - vsetky odvysielane casti v minulosti a nie casti ktore budu v buducnosti a este nie su ani natocene..
Toto asi pomyli aj inych.
Ale dik za pomoc
Tak teraz som to pozrel ako to je a rodne bola toto moja volba:
"viděl jsem všechny odvysílané díly"
ak sa nemylim...
No ak by som sa bylil, aj tanelogycke dat moznost zaskrtnut diel ktory este nebol odvysielany
Všechny odvysílané označí správně všechny odvysílané (nikoliv všechny), dokonce to píše, která byla odvysílaná poslední, aby si byl člověk jist.
Takže jediný možný způsob, jak si označit všechny je si to ručně navolit např. po epizodu S02E07.
Nech to bolo akokolvek, ak sa to stalo mne, moze sa to stat kazdemu..
Ahoj, stále se mi nezobrazují epizody ze Star-Crossed (neobjevuje se mi ani v kalendáři) a z Musketeers. Objevila se mi vždy jen první epizoda a dál nic, i když vím, že seriály normálně běží. Dá se s tím něco dělat? Děkuji za radu
kovarovast napsal(a):
Ahoj, stále se mi nezobrazují epizody ze Star-Crossed (neobjevuje se mi ani v kalendáři) a z Musketeers. Objevila se mi vždy jen první epizoda a dál nic, i když vím, že seriály normálně běží. Dá se s tím něco dělat? Děkuji za radu
Přidat do oblíbených. Máš je jen v Chci vidět.
První epizoda se zobrazila v kalendáři proto, že v nastavení máš zatrhlou volbu 'u seriálů označených jako "Chci vidět" zobrazit v kalendáři jen první díl'.