Diskuzní fórum

House M.D.

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

TedTonks
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
20. 7. 2008 / 20:39:30 (před 16 roky)
off

Pojďme pokecat o fenomenálním narkomanovi s holí a motorkou.

xxmartinxx
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 12 | Dale
20. 7. 2008 / 20:42:54 (před 16 roky)
off

Mě mrzí, že se z ironického sarkastického, ale vynikajícího doktora stal během čtyř sezón labilní feťák, který léčí podle vlastních halucinací.
Zašlo to na můj vkus moc daleko. Zaprvé by tohle House nikdo nenechal dělat a zadruhé mě už jako hrdina odpuzuje.
Vím, že sem s tímhle náorem sám, ale nedokážu mu už fandit.

Editováno: 1x | Naposledy: 20. 7. 2008 / 20:43:37
jamy
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
28. 7. 2008 / 03:02:12 (před 16 roky)
off
xxmartinxx napsal(a):

Mě mrzí, že se z ironického sarkastického, ale vynikajícího doktora stal během čtyř sezón labilní feťák, který léčí podle vlastních halucinací.
Zašlo to na můj vkus moc daleko. Zaprvé by tohle House nikdo nenechal dělat a zadruhé mě už jako hrdina odpuzuje.

nejsi taky mi přijde, že s každou serií to je horší a horší tu 3 už sem radši ani nedokoukal, ale jinak 1.serie byla skvělá :-)

adams89
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 4 | Vince Masuka
28. 7. 2008 / 03:41:42 (před 16 roky)
off
xxmartinxx napsal(a):

Sám určitě nejsi, já osobně mu nefandil nikdy. Z popularity seriálu se mi navíc dělá šoufl...

Jedině mrtví se dočkali konce války. (Platón)
allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
28. 7. 2008 / 08:46:10 (před 16 roky)
off
xxmartinxx napsal(a):

House je pořád skvělej, i když není už tolik sarkastickej.

kčule
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
4. 8. 2008 / 11:43:02 (před 16 roky)
off

mě se zatim líbí ale to asu proto že sem neviděla ty vaše ostatní řady ale jako každej seriál je to uměle nastavovaný jediný seriáli který sou dobrý pořád sou ty americký půl hodinovky jako třeba ženatý se závazky,chůva k pohledání,přátelé,krok za krokem,kutil tim,................

starý a dobrý jo a taky M*A*S*H

Venda:)
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
4. 8. 2008 / 13:34:20 (před 16 roky)
off

Já znám jenom 1. a 2. řadu. Teď se snažím jej sledoval pravidelně v TV :).Díly, co běží teď, mě baví. 3. řada se nelíbí snad nikomu. Opravdu jsem zvědavá. 4. už je zase bomba prý, tak sjem ještě zvědavější. Ale Hugh Laurie má obrovskou dávku charizma a určitýho "chlapáctví" :) Ten se mi líbí:)

Really evil :)
Nikola9
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
4. 8. 2008 / 15:08:24 (před 16 roky)
off
Venda K:) napsal(a):

Já znám jenom 1. a 2. řadu. Teď se snažím jej sledoval pravidelně v TV :).Díly, co běží teď, mě baví. 3. řada se nelíbí snad nikomu. Opravdu jsem zvědavá. 4. už je zase bomba prý, tak sjem ještě zvědavější. Ale Hugh Laurie má obrovskou dávku charizma a určitýho "chlapáctví" :) Ten se mi líbí:)

Mě se teda třetí řada líbí a moc. Dokonce bych řekla, že je z těch třech a dvou dílů ze čtvrté co jsem zatím viděla, ta nejlepší...

Venda:)
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
4. 8. 2008 / 16:31:18 (před 16 roky)
off
Nikola9 napsal(a):

Mě se teda třetí řada líbí a moc. Dokonce bych řekla, že je z těch třech a dvou dílů ze čtvrté co jsem zatím viděla, ta nejlepší...

No já jenom doufám, že to nestopnou na Nově a budou vysílat všechny díly:)

Really evil :)
Nikola9
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
4. 8. 2008 / 16:34:47 (před 16 roky)
off
Venda K:) napsal(a):

No já jenom doufám, že to nestopnou na Nově a budou vysílat všechny díly:)

Já myslím, že snad ne. Někde jsem četla, že má čtvrtá řada někdy na podzim navazovat...

1/4
1234