Diskuzní fórum

House M.D.

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Venda:)
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
4. 8. 2008 / 16:59:12 (před 16 roky)
off
Nikola9 napsal(a):

Já myslím, že snad ne. Někde jsem četla, že má čtvrtá řada někdy na podzim navazovat...

To by vycházelo nO:) Nějak z kraje podzimu už :) No paráda :)

Really evil :)
Maret
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 7 | Manny Bianco
4. 8. 2008 / 17:12:30 (před 16 roky)
off
Venda K:) napsal(a):

Já znám jenom 1. a 2. řadu. Teď se snažím jej sledoval pravidelně v TV :).Díly, co běží teď, mě baví. 3. řada se nelíbí snad nikomu. Opravdu jsem zvědavá. 4. už je zase bomba prý, tak sjem ještě zvědavější. Ale Hugh Laurie má obrovskou dávku charizma a určitýho "chlapáctví" :) Ten se mi líbí:)

Mě se 3. řada líbííí! Postava Trittera se hlavně povedla! Hezky to tam zpestřila...Určitě si nenech ujít ani tuhle řadu! ;) Hugh je prostě...chlap! :D

Nikola9
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
4. 8. 2008 / 17:15:17 (před 16 roky)
off
Maret napsal(a):

Mě se 3. řada líbííí! Postava Trittera se hlavně povedla! Hezky to tam zpestřila...Určitě si nenech ujít ani tuhle řadu! ;) Hugh je prostě...chlap! :D

To je názor! Naprosto souhlasím! ;-D Tritter vnesl do trojky něco nového, neokoukaného...

Maret
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 7 | Manny Bianco
4. 8. 2008 / 17:16:54 (před 16 roky)
off
Nikola9 napsal(a):

To je názor! Naprosto souhlasím! ;-D Tritter vnesl do trojky něco nového, neokoukaného...

Takový slizoun...jen promluvil, a já už jsem měla nervy! To se málokteré postavě(herci) podaří! :D

konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
4. 8. 2008 / 21:19:44 (před 16 roky)
off

No na čtyřku už se taky těším. První a druhá řada neměla chybu, ale ta trojka se mi taky nějak nelíbí...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Venda:)
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
12. 8. 2008 / 23:04:54 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

No na čtyřku už se taky těším. První a druhá řada neměla chybu, ale ta trojka se mi taky nějak nelíbí...

Já taky :). Neznám teda torjku ještě, ale pořád se kopu k tomu se na nic podívat. nemám čas :(

Really evil :)
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
13. 8. 2008 / 13:10:41 (před 16 roky)
off
Venda K:) napsal(a):

Já taky :). Neznám teda torjku ještě, ale pořád se kopu k tomu se na nic podívat. nemám čas :(

hmm trojka je pro mě nejhorší serií vůbec

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Yukari
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
13. 8. 2008 / 13:15:24 (před 16 roky)
off

Štvorka už nie je o tom, ako to bolo pred tým. Všetci (Cameronová, Chase a Foreman) odišli a už Housea nemá kto ukludňovať, ale keď si začne hľadať novú trojku... zlepší sa to:) a posledné dva diely... veď uvidíte:))

Everyone has a purpose in life. Perhaps yours is watching television. - David Letterman
aaime
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
13. 8. 2008 / 13:52:38 (před 16 roky)
off
Yukari napsal(a):

Štvorka už nie je o tom, ako to bolo pred tým. Všetci (Cameronová, Chase a Foreman) odišli a už Housea nemá kto ukludňovať, ale keď si začne hľadať novú trojku... zlepší sa to:) a posledné dva diely... veď uvidíte:))

Mně se na tvrté řadě líbil v podstatě jenom zaátek, pak to zaínalo být kapku nudné a nezábavné.. ale je pravda, že poslední díly to DOST vynahradily :)

vdova po Jamesi Deanovi a budoucí žena Petera Bishopa
Yukari
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
13. 8. 2008 / 13:53:53 (před 16 roky)
off
aaime napsal(a):

Mně se na tvrté řadě líbil v podstatě jenom zaátek, pak to zaínalo být kapku nudné a nezábavné.. ale je pravda, že poslední díly to DOST vynahradily :)

To si si stiahol y netu, však? Ten posledný dvojdiel je fakt úžasný...

Everyone has a purpose in life. Perhaps yours is watching television. - David Letterman