Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nikola9 napsal(a):
Já myslím, že snad ne. Někde jsem četla, že má čtvrtá řada někdy na podzim navazovat...
To by vycházelo nO:) Nějak z kraje podzimu už :) No paráda :)
Venda K:) napsal(a):
Já znám jenom 1. a 2. řadu. Teď se snažím jej sledoval pravidelně v TV :).Díly, co běží teď, mě baví. 3. řada se nelíbí snad nikomu. Opravdu jsem zvědavá. 4. už je zase bomba prý, tak sjem ještě zvědavější. Ale Hugh Laurie má obrovskou dávku charizma a určitýho "chlapáctví" :) Ten se mi líbí:)
Mě se 3. řada líbííí! Postava Trittera se hlavně povedla! Hezky to tam zpestřila...Určitě si nenech ujít ani tuhle řadu! ;) Hugh je prostě...chlap! :D
Maret napsal(a):
Mě se 3. řada líbííí! Postava Trittera se hlavně povedla! Hezky to tam zpestřila...Určitě si nenech ujít ani tuhle řadu! ;) Hugh je prostě...chlap! :D
To je názor! Naprosto souhlasím! ;-D Tritter vnesl do trojky něco nového, neokoukaného...
Nikola9 napsal(a):
To je názor! Naprosto souhlasím! ;-D Tritter vnesl do trojky něco nového, neokoukaného...
Takový slizoun...jen promluvil, a já už jsem měla nervy! To se málokteré postavě(herci) podaří! :D
No na čtyřku už se taky těším. První a druhá řada neměla chybu, ale ta trojka se mi taky nějak nelíbí...
konz napsal(a):
No na čtyřku už se taky těším. První a druhá řada neměla chybu, ale ta trojka se mi taky nějak nelíbí...
Já taky :). Neznám teda torjku ještě, ale pořád se kopu k tomu se na nic podívat. nemám čas :(
Venda K:) napsal(a):
Já taky :). Neznám teda torjku ještě, ale pořád se kopu k tomu se na nic podívat. nemám čas :(
hmm trojka je pro mě nejhorší serií vůbec
Štvorka už nie je o tom, ako to bolo pred tým. Všetci (Cameronová, Chase a Foreman) odišli a už Housea nemá kto ukludňovať, ale keď si začne hľadať novú trojku... zlepší sa to:) a posledné dva diely... veď uvidíte:))
Yukari napsal(a):
Štvorka už nie je o tom, ako to bolo pred tým. Všetci (Cameronová, Chase a Foreman) odišli a už Housea nemá kto ukludňovať, ale keď si začne hľadať novú trojku... zlepší sa to:) a posledné dva diely... veď uvidíte:))
Mně se na tvrté řadě líbil v podstatě jenom zaátek, pak to zaínalo být kapku nudné a nezábavné.. ale je pravda, že poslední díly to DOST vynahradily :)
aaime napsal(a):
Mně se na tvrté řadě líbil v podstatě jenom zaátek, pak to zaínalo být kapku nudné a nezábavné.. ale je pravda, že poslední díly to DOST vynahradily :)
To si si stiahol y netu, však? Ten posledný dvojdiel je fakt úžasný...