Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
aaime napsal(a):
Mně se na tvrté řadě líbil v podstatě jenom zaátek, pak to zaínalo být kapku nudné a nezábavné.. ale je pravda, že poslední díly to DOST vynahradily :)
Ale zároveň byly ty poslední díly dost přenané... Já pochybuju, že by v Americe nechali léčit pacienty podle halucinací zfetovanýho doktora.
xxmartinxx napsal(a):
Ale zároveň byly ty poslední díly dost přenané... Já pochybuju, že by v Americe nechali léčit pacienty podle halucinací zfetovanýho doktora.
hahaha, to máš recht:) páčil sa mi spôsob, ako sa hodil do tej kopy oblečenia (nech teda nič neprezradím)
xxmartinxx napsal(a):
No, to máš pravdu, ale stejně to bylo dobry.. :) se už těšim na pátou řadu
aaime napsal(a):
No, to máš pravdu, ale stejně to bylo dobry.. :) se už těšim na pátou řadu
Na tu se těším taky pokud bude.
Mno třetí řada není nic moc ale čtvrtá řada je OK
Josefina napsal(a):
Na tu se těším taky pokud bude.
Už se na páté pracuje ;-D. Dokonce už se mluví i o osmé řadě (možná to bude série poslední). Ale kdo ví ;)
Nikola9 napsal(a):
Už se na páté pracuje ;-D. Dokonce už se mluví i o osmé řadě (možná to bude série poslední). Ale kdo ví ;)
no mě je to fuck, čtvrtá řada se mi dost líbí a to mi zatím stačí.
Venda:) napsal(a):
Pokračujëte někdo ve sledování 5. řady ?:)
no jasný, myslim si že každá řada je něčim výjmečná teď hlavně fandim páru house - cuddy, už aby byla příští středa a další díl, ta pauza mě ničí:)
allyska napsal(a):
no jasný, myslim si že každá řada je něčim výjmečná teď hlavně fandim páru house - cuddy, už aby byla příští středa a další díl, ta pauza mě ničí:)
Wow wow wow - pár?:) To by měla být spoilerová informace, né?:D:D
// Já jsem viděla asi 4 díly zatím a docela se mi to líbí, ale právě v tom nevidím TO něco Housovského - snad to tam najdu dále :)