Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravim dal sem si do oblíbených seriál 4400 a v kalendáři ho nemám. Přitom ho dávají na CBS drama. Děkuji
martin2211 napsal(a):
Zdravim dal sem si do oblíbených seriál 4400 a v kalendáři ho nemám. Přitom ho dávají na CBS drama. Děkuji
V kalendáři jsou jen premiérové díly, jinak by byl zaneřáděn samými opáčky. 4400 už komplet běžela v roce 2012.
Podle mého nejlepšího vědomí a svědomí:
Tenhle týden se zobrazuje nová epizoda Family Guy, ale další nový díl není až do března. Plus u posledního nového dílu 27. ledna se zobrazují tři díly Family Guy - byl jen jeden a to Brian's Bad Father.
A ještě chybí jeden díl Late Late Show With Craig Ferguson z pátku 24. ledna, ten týden byla nová show každý den.
Už tuhle středu (dneska!) začíná na čt2 cestovatelský seriál Trabantem Jižní Amerikou ( www.csfd.cz/film/368443-trabantem-jizni-amerikou/ ), tady na webu ho ale nemůžu najít (hodil by se mi především kvůli watchlistu). Tak pokud někdo má ještě nějaké pokusy k Návrhu seriálu, tak bych prosil o návrh (dopomůžu bodíkem), či přímo administrátory o založení a přiřazení jednotlivých dílů. Je to jediný seriál, co mi teď ve watchlistu chybí k dokonalosti...
puczmeloun napsal(a):
Už tuhle středu (dneska!) začíná na čt2 cestovatelský seriál Trabantem Jižní Amerikou ( www.csfd.cz/film/368443-trabantem-jizni-amerikou/ ), tady na webu ho ale nemůžu najít (hodil by se mi především kvůli watchlistu). Tak pokud někdo má ještě nějaké pokusy k Návrhu seriálu, tak bych prosil o návrh (dopomůžu bodíkem), či přímo administrátory o založení a přiřazení jednotlivých dílů. Je to jediný seriál, co mi teď ve watchlistu chybí k dokonalosti...
Dneska večer ten seriál vložím. :-)