Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jsem na tom podobně jak hromada jiných lidí tady :) dokoukala jsem zrovna jeden z mých oblíbených seriálů a než bych se vrhla na další známý, ráda bych vyzkoušela nějaký nový.
Moje nejoblíbenější seriály jsou:
The big bang theory
HIMYM
Přátelé
Sex ve městě
Krok za krokem
Podfukáři
Chuck
Ajtáci
Dva a půl chlapa
Červený trpaslík
a vyzkoušela jsem New girl, ta se mi líbila taky
a samozřejmě mám ráda M.A.S.H., simpsny, futuramu, comeback,... ale to jsou typy, na který se kouknu, ale nemám je stažené
podle toho, co jsem tu různě četla asi vyzkouším 2 broke girls a taky scrubs, i když nevím, jestli to bude to, co hnedám
všechny nápady a inspirace přijímám s díky!
Ahoj,
podle skladby seriálů bych doporučila The Modern Family http://www.csfd.cz/film/266838-takova-moderni-rodinka
Je to takový oddechový sitcom, u kterého se člověk dobře pobaví. Líbí se mi hodně stejných seriálů jako tobě a Modern family patří k mým oblíbeným :)
třeba last man standing.
Jak tak koukám na ten list, máme tam hodně stejných seriálů, takže bych doporučila ještě kromě Modern Family, jak tu již bylo zmíněno třeba i Cougar Town. taky není vůbec špatný :)
Taky zkus 2 broke girls - dost nekorektní humor.
Podobně laděný jako modern family je middle a na co nedám dopustit je That '70s Show
jo a jestli se ti líbil chuck, podobně ráda mám třeba eureku :)
Dobrý je i The League a Happy Endings