Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Oluska napsal(a):
No já doufám, už bych se aspoň něčeho ráda zbavila :D Jestli to takhle půjde dál, tak za chvíli nebudu mít ani za co nakupovat :D
já mám vyřazenej naštěstí jen TopGear :D Ale chtěla bych, aby byl v Tradegame pravidelně. V ČR a SR holt asi není moc lidí, co má rádo TG :D.
To já si suším Person of Interest už věčnost. :D
To jste mě všichni potěšili, že nejsem sama :D. Akorát mě trochu irituje One tree hill, myslela jsem, že to zase hnedka spadne a přitom se drží mrcha. Doufala jsem, že se na to někdo nachytá a já se mu budu moct smát a cítit se líp s tím TG :).
Anetka888 napsal(a):
To já si suším Person of Interest už věčnost. :D
dtto
Tak se mi splnilo aspoň jedno přání :D hned jsem to prodala, tak ještě dva a jsem spokojená :D
Tak, tak! Hodný Hanďa - ale už jsem se s ním raději rozloučila. :D
Já si ze začátku říkala, že se pokusím nahrát co nejvíc, po pár dnech to očividně nevyšlo... Tak jsem si řekla, že budu hrát na výzvy... Nemá někdo návrh na nějakou třetí možnost? :D
phoebess napsal(a):
Já si ze začátku říkala, že se pokusím nahrát co nejvíc, po pár dnech to očividně nevyšlo... Tak jsem si řekla, že budu hrát na výzvy... Nemá někdo návrh na nějakou třetí možnost? :D
hrať to len tak pre radosť a zábavu ;)
Ahoj lidi tak já vám poradím čo sa týka tých vypadávajúcich seriálov. Totižto Tradegame súvisí okrem iného samozrejme aj s rebríčkom nejpopulárnejší za 30 dní ktorý máte na hlavnej stránke. No a ak z toho rebríčku za 30 dní vypadne seriál tak na konci toho istého dňa vypadne aj s Tradegame nech už má akokoľvek veľkú cenu v TG ;)
24ron24 napsal(a):
Ahoj lidi tak já vám poradím čo sa týka tých vypadávajúcich seriálov. Totižto Tradegame súvisí okrem iného samozrejme aj s rebríčkom nejpopulárnejší za 30 dní ktorý máte na hlavnej stránke. No a ak z toho rebríčku za 30 dní vypadne seriál tak na konci toho istého dňa vypadne aj s Tradegame nech už má akokoľvek veľkú cenu v TG ;)
když o seriál není zájem, tak asi klesá i cena, ne? takže seriál s hodnotou cca 300 asi nevypadne :D. jinak dík za radu :)