Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
No ja som sa teda aj vďaka dnešnému článku parádne nabalila :D Díky :)
Dosud pokaždé, když jsem koupila Intelligence, tak šla dolů, když jsem ji prodala, šla nahoru a tak pořád dokola. Můžete mi tedy děkovat, že jsem ji včera nekoupila, jinak by cena spadla bez ohledu na článek a Fruikovy tajemné přepočty:D
DrMovr7 napsal(a):
Dosud pokaždé, když jsem koupila Intelligence, tak šla dolů, když jsem ji prodala, šla nahoru a tak pořád dokola. Můžete mi tedy děkovat, že jsem ji včera nekoupila, jinak by cena spadla bez ohledu na článek a Fruikovy tajemné přepočty:D
Tohle mi dělá Following. Na něm jsem snad nikdy nevidělal ani ň.
Já teď hraju hru "hádej, kolik nejvíc vyřazených seriálů se ti podaří mít" :D
Ano, naskočil jsem do hry a hned se mi povedlo mít jednoho v pomlčkové zóně. Nezbývá než doufat.
P.S.: Nemáte nějaké dobré rady nebo typy? Něco ve stylu "Buffett radí a informuje" :-) ?
phoebess napsal(a):
Já teď hraju hru "hádej, kolik nejvíc vyřazených seriálů se ti podaří mít" :D
Tak tuhle hru jsem si střihla taky... :D nedávno se mi to podařilo srazit na jeden vyřazenej a od včerejška už tam mám zase dva :D
Oluska napsal(a):
Tak tuhle hru jsem si střihla taky... :D nedávno se mi to podařilo srazit na jeden vyřazenej a od včerejška už tam mám zase dva :D
Jen dva? Já jich mám 7 :D
phoebess napsal(a):
Jen dva? Já jich mám 7 :D
Tak to si asi vyhrála na celé čáře... :D Kam se na tebe hrabu :D :D
Oluska napsal(a):
Tak to si asi vyhrála na celé čáře... :D Kam se na tebe hrabu :D :D
Dneska se mi docela poštěstilo, no :D
Dneska má Brooklyn 9-9 samostatný článek, tak by se konečně mohl vrátit do toho žebříčku, abych ho mohl prodat. Já už se toho chci zbavit :-)