Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak dnes som to kardinálne pos....kazil :(
Počítal som s tým, že seriály, ktoré boli vo včerajšom článku stratia a predal som ich. A teraz ma skoro porazilo: helix +43, intelligence +63, looking +55, starcrossed +76, klondike +150, true detective +57, fleming +115, crisis +46
Silvo911 napsal(a):
Tak dnes som to kardinálne pos....kazil :(
Počítal som s tým, že seriály, ktoré boli vo včerajšom článku stratia a predal som ich. A teraz ma skoro porazilo: helix +43, intelligence +63, looking +55, starcrossed +76, klondike +150, true detective +57, fleming +115, crisis +46
já dneska měla dobrej den... ale těch podělaných 7 vyřazených mám furt :D
Teraz som ich späť nakúpil, ako však poznám moje šťastie, tak to teraz poriadne klesne...
no tak posledné dva dni je to čistá nádhera už len čakám na to, kedy to pos...kazím ja :DD
Tak Brooklyn 9-9 pořád nic, ale zbohatnout o 837 bodů není špatný. Ještě těsně před půlnocí jsem přemýšlel, jestli nemám seriál Klondike raději prodat, protože byl až moc dole. Ještěže jsem to neudělal - přišel bych o 150 bodů :-)
Jáj lidi vidno že nečítate všetky príspevky už som písal od čoho sa dá odraziť tak to skopírujem nechce sa mi to písať znovu takže:
Ahoj lidi tak já vám poradím čo sa týka tých vypadávajúcich seriálov. Totižto Tradegame súvisí samozrejme okrem iného aj s rebríčkom nejpopulárnejší za 30 dní ktorý máte na hlavnej stránke. No a ak z toho rebríčku za 30 dní vypadne seriál tak na konci toho istého dňa vypadne aj s Tradegame nech už má akokoľvek veľkú cenu v TG to platí aj naopak samozrejme keď sa tam objaví tak bude aj v TG ;) No a ak stúpnu v tom rebríčku vysoko čísla tak s veľkou pravdepodobnosťou bude aj nárast ceny v TG. Samozrejme v tom TG je oveľa viac faktorov, ale zatiaľ touto taktikou mávam stále plusové hodnoty. Neočakávam prepad tých noviniek takže si ich môžte pokojne pokúpiť včerajšie aj dnešné ;) Ak sa mýlim tak mi to prosím odpuste :D
Proč se vlastně ve výpočtu procentuální změny hodnoty majetku objevuje ve jmenovateli hodnota současná namísto hodnoty minulé? :)
Jak funguje výzva za prodání s trojnásobným ziskem? Mám pocit, že jsem Strain kupovala za cca 117 a včera nebo předevčírem prodávala za víc jak 400, ale výzvu jsem nesplnila...
DrMovr7 napsal(a):
Jak funguje výzva za prodání s trojnásobným ziskem? Mám pocit, že jsem Strain kupovala za cca 117 a včera nebo předevčírem prodávala za víc jak 400, ale výzvu jsem nesplnila...
a není to 117+3x117?
Zajímalo by mě, jak je možné, že kdykoliv koupím Elementary, tak okamžitě cena klesne a jakmile ho prodám, tak cena vylítne nahoru... Nedělá mi to někdo schválně? :D :D