Diskuzní fórum

Tradegame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
3. 1. 2014 / 16:45:44 (před 10 roky)
off
Olca napsal(a):

Zajímalo by mě, jak je možné, že kdykoliv koupím Elementary, tak okamžitě cena klesne a jakmile ho prodám, tak cena vylítne nahoru... Nedělá mi to někdo schválně? :D :D

To netuším, ale můžeš sem napsat, zda to máš dnes koupené nebo prodané? :)

Hold the Door!
Olca
Redaktor | Cool level: 108 | Raymond 'Red' Reddington
3. 1. 2014 / 16:54:00 (před 10 roky)
off
Locke napsal(a):

To netuším, ale můžeš sem napsat, zda to máš dnes koupené nebo prodané? :)

To ale není hezké těžit z cizího neštěstí :D

The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is that Good Men Do Nothing
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
3. 1. 2014 / 17:21:47 (před 10 roky)
off
Olca napsal(a):

To ale není hezké těžit z cizího neštěstí :D

ak ho máš dnes kúpený, odporúčam ho predať ;) ak teda nechceš mať pri ňom opäť "pomlčku" :D samozrejme, do polnoci sa toho ešte môže veľa zmeniť...tak prípadne mi napíš pol hoďku pred polnocou a poriešime to :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Lemonie
Uživatel od první verze | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
3. 1. 2014 / 18:07:59 (před 10 roky)
off
24ron24 napsal(a):

Tak len pre teba nech sa ti páči :D po 2krát skopírované :D (...)

Tak číst asi umíme všichni, nemusíš to tady furt spamovat se stejnym příspěvkem :D Myslím, že většina z nás to bere prostě jako hru a nevyplatí se nám věnovat čas nějakýmu detailnímu zkoumání. Třeba pro mě to tím ztrácí kouzlo a polovinu zábavy ;-)

Whatever
24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
3. 1. 2014 / 18:13:29 (před 10 roky)
off
Lemonie napsal(a):

Tak číst asi umíme všichni, nemusíš to tady furt spamovat se stejnym příspěvkem :D Myslím, že většina z nás to bere prostě jako hru a nevyplatí se nám věnovat čas nějakýmu detailnímu zkoumání. Třeba pro mě to tím ztrácí kouzlo a polovinu zábavy ;-)

Veď v pohode ale čítam že Olca je zúfalá čo sa týka Elementary :D Tak som jej chcel pomôcť no. Ja už budem dobrý :D :D

May the odds be ever in your favor.
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
3. 1. 2014 / 18:17:12 (před 10 roky)
off
Lemonie napsal(a):

no ale čo sa týka toho, či Vami vybraný seriál bude alebo nebude na ďalší deň naďalej v TG záleží fakt len od jednej jedinej maličkosti, kt. si tu na stránke zistíte asi za 5 sekúnd...žiadne "detailné skúmania" a podobne ;) či bude seriál v TG stúpať alebo klesať, a o koľko, tak to ani ja neviem určiť, keďže je tam viac faktorov, ale určiť, či zajtra vypadne alebo nevypadne je veľmi, veľmi jednoduché :)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Editováno: 1x | Naposledy: 3. 1. 2014 / 18:17:45
Olca
Redaktor | Cool level: 108 | Raymond 'Red' Reddington
3. 1. 2014 / 18:24:18 (před 10 roky)
off
inekafe napsal(a):

ak ho máš dnes kúpený, odporúčam ho predať ;) ak teda nechceš mať pri ňom opäť "pomlčku" :D samozrejme, do polnoci sa toho ešte môže veľa zmeniť...tak prípadne mi napíš pol hoďku pred polnocou a poriešime to :D

no neboj, prodala jsem ho hned, jak jsem zjistila, že klesl a už ho v životě nekoupím, ať bude sebevíc stoupat :D

24ron24 napsal(a):

Tak len pre teba nech sa ti páči :D po 2krát skopírované :D
Jáj lidi vidno že nečítate všetky príspevky už som písal od čoho sa dá odraziť tak to skopírujem nechce sa mi to písať znovu takže:
Ahoj lidi tak já vám poradím čo sa týka tých vypadávajúcich seriálov. Totižto Tradegame súvisí samozrejme okrem iného aj s rebríčkom nejpopulárnejší za 30 dní ktorý máte na hlavnej stránke. No a ak z toho rebríčku za 30 dní vypadne seriál tak na konci toho istého dňa vypadne aj s Tradegame nech už má akokoľvek veľkú cenu v TG to platí aj naopak samozrejme keď sa tam objaví tak bude aj v TG ;) No a ak stúpnu v tom rebríčku vysoko čísla tak s veľkou pravdepodobnosťou bude aj nárast ceny v TG. Samozrejme v tom TG je oveľa viac faktorov, ale zatiaľ touto taktikou mávam stále plusové hodnoty. Neočakávam prepad tých noviniek takže si ich môžte pokojne pokúpiť včerajšie aj dnešné ;) Ak sa mýlim tak mi to prosím odpuste :D

Tohle samozřejmě vím, ale já to až tak nehrotím, žebříček si projíždím jen v případě, jestli mi nějaký seriál nevypadne... Jestli se v žebříčku pohnul výš či níž, už tolik nesleduju, na to bych fakt energii nenašla :D I tak ovšem děkuji za dobře míněnou radu ;)

The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is that Good Men Do Nothing
Editováno: 1x | Naposledy: 3. 1. 2014 / 18:24:51
Carnastea
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
4. 1. 2014 / 01:36:01 (před 10 roky)
off

Nejsem si jistá, že jsem to pochopila správně a upřímně jsem dneska líná číst všechnu diskuzi, tak mohl by mi někdo poradit, spíš teda..... Můžu seriál, kterej jsem koupila prodat a zase si ho koupit? Vím, že jsem asi natvrdlá, ale já to pochopila napoprvé tak, že si ho můžu koupit jen jednou, výhodně prodat a pak už ho koupit nemůžu :) Moc prosím o nápovědu a raději po lopatě, nějak mi to dneska nemyslí :) Předem moc děkuju :)

Cum ames, non sapias aut cum sapias, non ames
24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
4. 1. 2014 / 02:23:25 (před 10 roky)
off
Carnastea napsal(a):

Nejsem si jistá, že jsem to pochopila správně a upřímně jsem dneska líná číst všechnu diskuzi, tak mohl by mi někdo poradit, spíš teda..... Můžu seriál, kterej jsem koupila prodat a zase si ho koupit? Vím, že jsem asi natvrdlá, ale já to pochopila napoprvé tak, že si ho můžu koupit jen jednou, výhodně prodat a pak už ho koupit nemůžu :) Moc prosím o nápovědu a raději po lopatě, nějak mi to dneska nemyslí :) Předem moc děkuju :)

Áno môžeš si ten istý seriál prodat a zase koupit nekonečne veľakrát ;) Pokojne si to vyskúšaj predaj si nejaký a okamžite na to si ho môžeš znovu kúpiť naspäť ;)

May the odds be ever in your favor.
Carnastea
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
4. 1. 2014 / 16:08:28 (před 10 roky)
off
24ron24 napsal(a):

Áno môžeš si ten istý seriál prodat a zase koupit nekonečne veľakrát ;) Pokojne si to vyskúšaj predaj si nejaký a okamžite na to si ho môžeš znovu kúpiť naspäť ;)

Moc děkuju :)

Cum ames, non sapias aut cum sapias, non ames