Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
No hlavně, že jsem ho, já debil, po dlouhé době včera nakoupil :(
Prosím, jak zjistím, kolik (nebo jestli vůbec) mám vypadlých seriálů? Já si totiž nikdy do druhého dne nepamatuju, jaký všechny seriály jsem koupila :D tak pak ani nevim, jestli nějaký nevypadl...
Předem děkuji za odpověď!
petruska.77 napsal(a):
Prosím, jak zjistím, kolik (nebo jestli vůbec) mám vypadlých seriálů? Já si totiž nikdy do druhého dne nepamatuju, jaký všechny seriály jsem koupila :D tak pak ani nevim, jestli nějaký nevypadl...
Předem děkuji za odpověď!
Vpravo máš odkaz na Moje konto, ty, které nemají cenu, ale pomlčku, jsou mimo tabulku :)
Merenwen napsal(a):
Tak dnes to Dominion totálne zabil...
:) tak to jsem ráda, že nejsem sama, kdo byl dneska velmi nemile překvapen.
ragelly napsal(a):
Vpravo máš odkaz na Moje konto, ty, které nemají cenu, ale pomlčku, jsou mimo tabulku :)
Díky moc! ;)
Takže jsem zjistila, že mi nevypadl ještě žádný seriál :D
Ach jo, kdy já se načim tohle hrát bez emocí? Intelligence mě silně zklamalo. Přislo mi, že na to jak se mi to nelíbí je to vysoko hodně a prodala jsem to. Přitom mi podvědomě muselo být jasný, jaká je to blbost a že na tom, jestli to je nebo neni kravina nezáleží, páč tady se posuzujou úplně jiný parametry ...a teď mám chuť tlouct hlavou o zeď, takhle se do první padesátky nevrátim :(.
Mám ještě jeden (hloupej) dotaz - jak se počítá ta tabulka hráčů s největším vzestupem? Procentuální chápu, ale ta druhá?
Předem díky za vysvětlení! ;)
petruska.77 napsal(a):
Mám ještě jeden (hloupej) dotaz - jak se počítá ta tabulka hráčů s největším vzestupem? Procentuální chápu, ale ta druhá?
Předem díky za vysvětlení! ;)
no veď keď jedno sú percentá, tak to druhé čo asi môže byť? ;) jedine zvýšenie o body...stačí, keď si vždy nabehneš šípkou myši na konkrétne percentá a zobrazí sa ti počet bodov, o kt. stúpol danému človeku majetok...