Diskuzní fórum

Tradegame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
9. 1. 2014 / 01:45:20 (před 10 roky)
off
inekafe napsal(a):

no veď keď jedno sú percentá, tak to druhé čo asi môže byť? ;) jedine zvýšenie o body...stačí, keď si vždy nabehneš šípkou myši na konkrétne percentá a zobrazí sa ti počet bodov, o kt. stúpol danému človeku majetok...

Díky, tak jako myslela jsem si, že to bude o bodech, ale nevěděla jsem, kde je najít - nenapadlo mě najet myší na procenta :)

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
9. 1. 2014 / 11:24:29 (před 10 roky)
off

Tak ani Intelligence, ktorý mám kúpený už asi týždeň, mi dnes nepomohol k plusu, lebo som nevysvetliteľne kúpila dva seriály, kt. boli naspodu, čiže vypadli :D ach, a to sa mi v posledných dňoch tak darilo.

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
9. 1. 2014 / 11:26:48 (před 10 roky)
off

Jo, dneska nás Intelligence potěšila a za pár dní to zase o stovku spadne ... :)

Hold the Door!
Lill
9. 1. 2014 / 11:30:49 (před 10 roky)
off
Locke napsal(a):

Jo, dneska nás Intelligence potěšila a za pár dní to zase o stovku spadne ... :)

Za ten čas, čo mám tento seriál kúpený, mi zarobil už nad 300, takže raz to musí začať zase klesať :)

phoebe.h2
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
9. 1. 2014 / 11:39:46 (před 10 roky)
off
Lill napsal(a):

Za ten čas, čo mám tento seriál kúpený, mi zarobil už nad 300, takže raz to musí začať zase klesať :)

Já jsem ho měla koupený asi měsíc, takže jsem na něm slušně vydělala. Kupovala jsem ho za 92 a prodala jsem ho za víc jak 550.

Clear
Redaktor | Cool level: 53 | Roy
12. 1. 2014 / 02:48:01 (před 10 roky)
off

Při samém překladu Helix jsem si ho zapomněla koupit.. No to byla velká chyba. :-(

Seriálový maniak, překladatelka a velká fanynka sci-fi seriálů. Překládám seriály: Suits, Homeland, The Strain, The Americans a další. Působím na stránce neXtWeek.cz.
Merenwen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
12. 1. 2014 / 17:07:24 (před 10 roky)
off

Ja som si našťastie Helix kúpila, ale pos.... som to s Firefly, ani neviem čo ma napadlo si ho kúpiť!!

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
13. 1. 2014 / 09:42:22 (před 10 roky)
off

jenom jsem si všimla takové technické chyby. když dám soutěže a hry a dívám se na tradegame, ještě než se ten den mrknu, tak mi to ukazuje 2x %.

Owen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
14. 1. 2014 / 18:37:22 (před 10 roky)
off

Jak koukám na síň slávy, tak v nejlepších investorech dne jsou v posledních dnech pořád Ódin a m.abrams. Nechci nikoho obviňovat, ale nešli schválně s majetkem co nejvíc dolů, aby měli největší % nárůsty a tedy kredity (+ se střídají)? Je to takový... vyčůraný a moc se mi nelíbí, že tim berou šanci ostatním, normálně hrajícím hráčům, aby se ti stali investorem dne a získali nějaký ten kredit. Možná by bylo dobrý to nějak ošetřit,nebo aby aspoň kredity dostal i ten, co má největší nárůst a je mezi TOP 100, aby měli šanci i ti.

Lill
14. 1. 2014 / 18:47:17 (před 10 roky)
off

Owen: Myslím si, že tam nejde o to, že idú s majetkom naschvál dole.. Ale majú málo "peňazí" či ako sa to nazýva :D, takže keď si kúpia niečo, čo za deň o veľa vyskočí, tak im to urobí veľké percentá.. V porovnaní zase tí, čo majú veľký majetok, tak tým to toľko percent neurobí, aj keď majú kúpený ten istý seriál.

Btw za to sú kredity? :O

Editováno: 1x | Naposledy: 14. 1. 2014 / 18:48:12