Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
inekafe napsal(a):
no veď keď jedno sú percentá, tak to druhé čo asi môže byť? ;) jedine zvýšenie o body...stačí, keď si vždy nabehneš šípkou myši na konkrétne percentá a zobrazí sa ti počet bodov, o kt. stúpol danému človeku majetok...
Díky, tak jako myslela jsem si, že to bude o bodech, ale nevěděla jsem, kde je najít - nenapadlo mě najet myší na procenta :)
Tak ani Intelligence, ktorý mám kúpený už asi týždeň, mi dnes nepomohol k plusu, lebo som nevysvetliteľne kúpila dva seriály, kt. boli naspodu, čiže vypadli :D ach, a to sa mi v posledných dňoch tak darilo.
Jo, dneska nás Intelligence potěšila a za pár dní to zase o stovku spadne ... :)
Locke napsal(a):
Jo, dneska nás Intelligence potěšila a za pár dní to zase o stovku spadne ... :)
Za ten čas, čo mám tento seriál kúpený, mi zarobil už nad 300, takže raz to musí začať zase klesať :)
Lill napsal(a):
Za ten čas, čo mám tento seriál kúpený, mi zarobil už nad 300, takže raz to musí začať zase klesať :)
Já jsem ho měla koupený asi měsíc, takže jsem na něm slušně vydělala. Kupovala jsem ho za 92 a prodala jsem ho za víc jak 550.
Při samém překladu Helix jsem si ho zapomněla koupit.. No to byla velká chyba. :-(
Ja som si našťastie Helix kúpila, ale pos.... som to s Firefly, ani neviem čo ma napadlo si ho kúpiť!!
jenom jsem si všimla takové technické chyby. když dám soutěže a hry a dívám se na tradegame, ještě než se ten den mrknu, tak mi to ukazuje 2x %.
Jak koukám na síň slávy, tak v nejlepších investorech dne jsou v posledních dnech pořád Ódin a m.abrams. Nechci nikoho obviňovat, ale nešli schválně s majetkem co nejvíc dolů, aby měli největší % nárůsty a tedy kredity (+ se střídají)? Je to takový... vyčůraný a moc se mi nelíbí, že tim berou šanci ostatním, normálně hrajícím hráčům, aby se ti stali investorem dne a získali nějaký ten kredit. Možná by bylo dobrý to nějak ošetřit,nebo aby aspoň kredity dostal i ten, co má největší nárůst a je mezi TOP 100, aby měli šanci i ti.
Owen: Myslím si, že tam nejde o to, že idú s majetkom naschvál dole.. Ale majú málo "peňazí" či ako sa to nazýva :D, takže keď si kúpia niečo, čo za deň o veľa vyskočí, tak im to urobí veľké percentá.. V porovnaní zase tí, čo majú veľký majetok, tak tým to toľko percent neurobí, aj keď majú kúpený ten istý seriál.
Btw za to sú kredity? :O