Diskuzní fórum

Tradegame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Owen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
14. 1. 2014 / 18:56:17 (před 10 roky)
off

No třeba jde o náhodu, jen mi příde divný, že se střídají a třeba dneska vyhrál Odin a m.abrams vůbec mezi investory dne není, třebaže včera vyhrál, tak dneska šel o 87 % dolů. Příde mi to jako podivná náhoda, že jednou vyskočí hodně nahoru a druhej den jde o tolik dolů. :D Pokud to tak není, tak se jim omlouvám, ale spíš to vidím tak, že si z toho udělali továrnu na kredity. Navíc se chlapci navzájem mají v přátelích, takže si to takhle možná vymysleli.

Jop, podle pravidel za to kredity jsou:

Odměny budou?

No jasně. Zatím máme připravené kredity pro skokana dne (podle % přírůstku konta, takže i když začne právě později, tak se může kdykoliv stát skokanem dne). Kreditů dostane tolik o kolik si polepšilo vaše investiční konto oproti předchozímu dni. V případě stejného procentuálního přírůstku vyhrává ten, co má celkový větší majetek. Kdyby shoda byla i zde, vyhrává ten, co začal obchodovat dřív.

Zdroj: https://www.serialzone.cz/tradegame/pravidla/#ixzz2qOe5iX9x

Mně ani tak o kredity nejde, beru to jen jako zábavu a baví mě se snažit dostat se každý den trochu na lepší pozici, ale na druhou stranu mi to od nich nepříde moc jako fair play a vůči ostatním to je prostě ošklivý.

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
14. 1. 2014 / 19:06:54 (před 10 roky)
off

Ja som to zase až tak podobne neštudovala a vôbec som ani nevedela, že sú za to kredity.. Možno na tom niečo bude :D

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
14. 1. 2014 / 21:32:49 (před 10 roky)
off

jde o hru, ne burzu. hledáš v tom moc velké konspirace. mně se taky několikrát stalo, že jsem koupila seriál v den, kdy klesl, jak jsem ho prodala, stoupl, sherlock mi to dělal snad dva týdny v kuse. nebudu ale obviňovat adminy, že to dělají schválně.

Em.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
14. 1. 2014 / 21:48:37 (před 10 roky)
off

Jo, vypadá to trošku divně ale myslím že to bude souhra náhod. Kdyby takhle skákali 3 týdny tak je mi to taky podezřelé.

Já hlavně nechápu jak může někdo skočit za den o 40% nebo o 20% a tak...

Em
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
14. 1. 2014 / 21:55:58 (před 10 roky)
off
Em. napsal(a):

Já hlavně nechápu jak může někdo skočit za den o 40% nebo o 20% a tak...

Veľmi jednoducho, keď si totižto prejdeš šípkou na tie percentá, tak uvidíš, že napríklad dnešných 38% je v skutočnosti 104 prostriedkov. To stačí, aby mal dotyčný človek kúpené dva seriály, ktoré v ten deň najviac porástli a má to.. Alebo aby vlastnil seriál, ktorý bol vyradený a vrátil sa do ponuky, to máš okolo 70-80 prostriedkov na jeden seriál.

Em.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
14. 1. 2014 / 22:24:05 (před 10 roky)
off
Lill napsal(a):

Veľmi jednoducho, keď si totižto prejdeš šípkou na tie percentá, tak uvidíš, že napríklad dnešných 38% je v skutočnosti 104 prostriedkov. To stačí, aby mal dotyčný človek kúpené dva seriály, ktoré v ten deň najviac porástli a má to.. Alebo aby vlastnil seriál, ktorý bol vyradený a vrátil sa do ponuky, to máš okolo 70-80 prostriedkov na jeden seriál.

Aha, takhle jsem se na to nedívala. Takže moje 3% jsou dobré, když je to vlastně 250 :D :D Díky

Em
Owen
14. 1. 2014 / 23:21:05 (před 10 roky)
off
ševča napsal(a):

jde o hru, ne burzu. hledáš v tom moc velké konspirace. mně se taky několikrát stalo, že jsem koupila seriál v den, kdy klesl, jak jsem ho prodala, stoupl, sherlock mi to dělal snad dva týdny v kuse. nebudu ale obviňovat adminy, že to dělají schválně.

Tak se na posledních pár dní Odina a a.abramse podívej.
Odin majetek:
6. ledna vzrůst o 154, což bylo o 64%, celkový majetek tedy 395.
10. ledna vzrůst o 184 (57 %), celkový majetek 506
12. ledna vzrůst o 95 (40 %), celkový majetek 332
14. ledna vzrůst o 104 (39 %), celkový majetek 370

m.abrams majetek:
9. ledna vzrůst o 242 (46 %), celkový majetek 768
11. ledna vzrůst o 269 (56 %), celkový majetek 749
13. ledna vzrůst o 242 (44 %), celkový majetek 792

V případě Odina bych byl schopnej věřit, že to třeba už nehraje a má tam nějakej seriál co takhle lítá dole na pomezí a pořád se vrací a vypadává (i když jsem si nevšiml že by něco takhle moc lítalo), ale u abramse jsou ty čísla prostě moc velký, tomu se mi už věřit nechce. To mi neříkejte, že v době kdy všichni jenom stoupaj, protože taktika je teď jasná, to takhle každej druhej den pokazej a pak hned zase stoupnou. Těch pozorování je zatím málo, uvidíme jak to bude dneska a dál. A třeba si to tu přečtou a řeknou, jak se to má. Zajímalo by mě, jakou taktiku při nákupu seriálu vedou, protože zvládnout o tolik klesnout za den mi příde taky docela těžký :D

HateMePls
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
15. 1. 2014 / 00:09:20 (před 10 roky)
off
Owen napsal(a):

.. náhoda ..

Co se týče soutěží o kredity, náhody neexistují. :)

Palin
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
15. 1. 2014 / 00:09:41 (před 10 roky)
off

Nevidím v tom, co dělají, žádný problém. Mohou se podle toho upravit některá specifika hry v budoucnu, pokud vám na těch kreditech tak záleží, ale každý může mít svůj vlastní cíl, tudíž jakékoli osočování oněch uživatelů mi přijde absurdní. Jedním z pilířů kapitalismu je hledání skulinek v trhu :)

Co se týče soutěží o kredity, náhody neexistují. :)

Co se lidského vědomí týče, náhody existují jen díky vytvoření tohoto pojmu :)

Editováno: 1x | Naposledy: 15. 1. 2014 / 00:11:25
Owen
15. 1. 2014 / 00:52:06 (před 10 roky)
off
Palin napsal(a):

Nevidím v tom, co dělají, žádný problém. Mohou se podle toho upravit některá specifika hry v budoucnu, pokud vám na těch kreditech tak záleží, ale každý může mít svůj vlastní cíl, tudíž jakékoli osočování oněch uživatelů mi přijde absurdní. Jedním z pilířů kapitalismu je hledání skulinek v trhu :)

No jasně, asi by byla blbost jim to zakázat, ale dal bych odměny tedy i za jiné věci, aby mělo fakt smysl se snažit stoupat. TEONASe už nedoženu, ale nějakou trofej za dosažení určité hranice bych chtěl :D