Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Owen napsal(a):
Jak koukám na síň slávy, tak v nejlepších investorech dne jsou v posledních dnech pořád Ódin a m.abrams. Nechci nikoho obviňovat, ale nešli schválně s majetkem co nejvíc dolů, aby měli největší % nárůsty a tedy kredity (+ se střídají)? Je to takový... vyčůraný a moc se mi nelíbí, že tim berou šanci ostatním, normálně hrajícím hráčům, aby se ti stali investorem dne a získali nějaký ten kredit. Možná by bylo dobrý to nějak ošetřit,nebo aby aspoň kredity dostal i ten, co má největší nárůst a je mezi TOP 100, aby měli šanci i ti.
Ty vzestupy a pády rozhodně nejsou náhodné když ti to tak vrtá hlavou :)
Šanci normálně hrajícím hráčům na získání kreditů neberu. Ti už se o ní připravili sami tím že vydělali takové sumy jako máš ty a jiní i víc. Protože i kdybych já s tím přestal tak je ve hře stále několik hráčů co mají konto kolem 500 tak by to vyhrávali zase oni. Sice získávám větší procenta než těch několik hráčů ale jenom proto že o proti nim na to mám systém. Ten systém je naprosto jednoduchý, neporušují se tím žádná pravidla a může ho použít kdokoli z nich jen na něj přijít.
Jinak ve hře jsou čtyři žebříčky. Ty jsi se rozhodl že pro tebe bude prioritní asi ten první a to, být nejbohatší, akorát že mě by nebavilo 2 měsíce se snažit o 79 místo. Tak se raději snažím v žebříčcích ostatních ve kterých šanci mám. Na T.E.O.N.A.Se taky nikdo nenadává, aby dal šanci ostatním a přestal vydělávat.
Sice chápu tvoje námitky ale bohužel pravidla neurčuju takže neovlivním aby se rozdávali kredity i za jiné úspěchy ve hře. A jelikož s Ódinem používáme stejný systém, který jsem mu poradil, tak jsme domluveni na střídání abychom si zbytečně nekonkurovali.
Za Ódina nic slíbit nemůžu ale já ti udělám radost a na chvíli si dám pauzu :)
m.abrams napsal(a):
Sice chápu tvoje námitky ale bohužel pravidla neurčuju takže neovlivním aby se rozdávali kredity i za jiné úspěchy ve hře. A jelikož s Ódinem používáme stejný systém, který jsem mu poradil, tak jsme domluveni na střídání abychom si zbytečně nekonkurovali.
Za Ódina nic slíbit nemůžu ale já ti udělám radost a na chvíli si dám pauzu :)
Jak říkáš - žádný pravidla neporušuješ. Opravdu bych jen chtěl, aby se odměny dávaly i za jiné věci, abychom si to mohli užít všichni :D Ten můj pozdější rozbor byl spíš reakcí na to, že si někdo myslel že to je náhoda, než nějaká snaha o vaše zastavení. A to že se mi to nelíbí je jen a jen můj problém (trochu žárlivost na to, že máte trofej a já ne :D), takže to tě zajímat vlastně ani nemusí :D
Owen napsal(a):
Jak říkáš - žádný pravidla neporušuješ. Opravdu bych jen chtěl, aby se odměny dávaly i za jiné věci, abychom si to mohli užít všichni :D Ten můj pozdější rozbor byl spíš reakcí na to, že si někdo myslel že to je náhoda, než nějaká snaha o vaše zastavení. A to že se mi to nelíbí je jen a jen můj problém (trochu žárlivost na to, že máte trofej a já ne :D), takže to tě zajímat vlastně ani nemusí :D
aby tu trofej získali, museli ale i něco obětovat a v podstatě se zřekli jiné trofeje...
Owen napsal(a):
takže ti jde vlastně o odměnu za účast. chápu to dobře? odměny, které admini nastavili, získat vlastními schopnostmi nedokážeš, tak chceš, aby ti admini ušili odměnu na míru, aby ti to nebylo líto. nezlob se na mě, ale nejsi pětileté děcko. když tak ty odměny získat musíš, tak pro to něco dělej ty sám a neházej odpovědnost za to na adminy. ještě jednou, jsou to admini, ne tvoji rodiče, aby se starali, jestli jsi taky nějakou dostal, chudáček.
ševča napsal(a):
takže ti jde vlastně o odměnu za účast. chápu to dobře? odměny, které admini nastavili, získat vlastními schopnostmi nedokážeš, tak chceš, aby ti admini ušili odměnu na míru, aby ti to nebylo líto. nezlob se na mě, ale nejsi pětileté děcko. když tak ty odměny získat musíš, tak pro to něco dělej ty sám a neházej odpovědnost za to na adminy. ještě jednou, jsou to admini, ne tvoji rodiče, aby se starali, jestli jsi taky nějakou dostal, chudáček.
Má cenu reagovat na takhle ofenzivní a nepřátelský komentář? Nevim kde si vyčetla, že chci něco za účast. Jen jsem navrhl, aby se odměny dávaly za víc různých věcí...
Owen napsal(a):
Má cenu reagovat na takhle ofenzivní a nepřátelský komentář? Nevim kde si vyčetla, že chci něco za účast. Jen jsem navrhl, aby se odměny dávaly za víc různých věcí...
...abys taky mohl nějakou získat. ano, je to nepřátelské, zcela záměrně. stěžuješ si tu jak malé děcko, že někdo jiný, narozdíl od tebe, ví, jak získat kredity a trofeje, a že je to nespravedlivé. co potom čekáš? já nejsem tvoje matka, abych ti řekla, že jo, že to vůči tobě není fér a že ti škaredí admini by se měli stydět. připadá mi od tebe prostě absurdní, že chceš, aby ti vymysleli trofej, kterou taky zvládneš získat. očividně ti nejde o to zvládnout to, ale jenom se chceš pochlubit, že nějakou máš.
ševča napsal(a):
...abys taky mohl nějakou získat. ano, je to nepřátelské, zcela záměrně. stěžuješ si tu jak malé děcko, že někdo jiný, narozdíl od tebe, ví, jak získat kredity a trofeje, a že je to nespravedlivé. co potom čekáš? já nejsem tvoje matka, abych ti řekla, že jo, že to vůči tobě není fér a že ti škaredí admini by se měli stydět. připadá mi od tebe prostě absurdní, že chceš, aby ti vymysleli trofej, kterou taky zvládneš získat. očividně ti nejde o to zvládnout to, ale jenom se chceš pochlubit, že nějakou máš.
Zase klidni hormon. Když nejsi jeho matka tak ho nemusíš zjebávat jako bys byla :D
omg uplně zbytečná aféra, navíc z věty, za kterou byl smajlík
když se podívám na dnešní žebříček, tak m.abrams stoupl o 432 bodů, tzn. včera měl jen 292 bodů... za dnešek víc bodově stouplo jen 6 lidí a ti všichni mají tisíce bodů, dle mého tedy super taktika, navíc mu dlouhodobě vychází, takže ty kredity jsou zasloužené
ševča napsal(a):
Očividně si mě nepohopila a má slova neúmyslně překrucuješ, takže jestli souhlasíš, tak bych to ukončil podáním ruky a vykašlal se na nějakej flame ;-)
ševča napsal(a):
Očividně si mě nepohopila a má slova neúmyslně překrucuješ, takže jestli souhlasíš, tak bych to ukončil podáním ruky a vykašlal se na nějakej flame ;-)