Diskuzní fórum

Tradegame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
13. 11. 2013 / 02:22:35 (před 11 roky)
off
WendyK napsal(a):

Zatím to vypadá, že se někteří rozhodli si odebírat z oblíbených ty seriály co byly prvně "v plusu", jinak nechápu jaktože je dneska skoro všechno červený... :D

No, podle mě to záleží na tom, jak jsou ty seriály navštěvovaný, ne podle toho, jak je kdo kupuje/nekupuje, ne? Nebo jsem to zas blbě pochopila? :D

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
13. 11. 2013 / 06:32:12 (před 11 roky)
on
phoebess napsal(a):

No, podle mě to záleží na tom, jak jsou ty seriály navštěvovaný, ne podle toho, jak je kdo kupuje/nekupuje, ne? Nebo jsem to zas blbě pochopila? :D

Je tam spousta faktorů, aby to nebylo lehce ovlivnitelný tím, že někdo bude celej den F5kovat nad seriálem. Jinak to co lidi nakupují/prodávají hru zatim neovlivňuje i když jsem o zakomponování tohohle mechanismu přemýšlel. Možná časem.

Přátele dodělám od určitého dne se obchodování (čti až bude více dat) se začnou zobrazovat grafy vývoje.

Jinak prudký pokles většiny seriálů je zapříčiněn tím, že před měsícem začínala sezóna, takže o ně byl zájem o dost větší a teď před Vánoci to bude spíš padat (čest výjimkám).

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Editováno: 1x | Naposledy: 13. 11. 2013 / 06:40:27
Shppen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
13. 11. 2013 / 12:02:27 (před 11 roky)
off

A implementace short sale(spekulace na pokles) je taky planovana?? :-)

Fruiko
13. 11. 2013 / 12:25:58 (před 11 roky)
on
Shppen napsal(a):

A implementace short sale(spekulace na pokles) je taky planovana?? :-)

Ne. Nehledě na to, že short sale chtějí zakázat i na burze. ;-)

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
13. 11. 2013 / 12:42:55 (před 11 roky)
off

musím vám to pochválit. já nad tím včera přemýšlela celý den, jestli nemám koupit/prodat něco jiného. ale jestli to chápu, změny se projeví vždycky až o půlnoci, nemění se to přes den, že?

ale co se těch kreditů týče, já bych to dala spíš jako položku v giftshopu, možnost směnit si kredity na ty body v tradegame. ať to je na každém, jestli chce prohrávat těžce získané kredity.

Editováno: 1x | Naposledy: 13. 11. 2013 / 12:44:39
Fruiko
13. 11. 2013 / 13:10:01 (před 11 roky)
on
ševča napsal(a):

musím vám to pochválit. já nad tím včera přemýšlela celý den, jestli nemám koupit/prodat něco jiného. ale jestli to chápu, změny se projeví vždycky až o půlnoci, nemění se to přes den, že?

ale co se těch kreditů týče, já bych to dala spíš jako položku v giftshopu, možnost směnit si kredity na ty body v tradegame. ať to je na každém, jestli chce prohrávat těžce získané kredity.

JJ přesně o půlnoci se přepočítají ceny pro následující den a vyhodnotí investor dne.

Co se týče kupování bodů za kredity, tak hodně bodů do začátku je hrozně silná výhoda, proto pokud bych o tom uvažoval, tak třeba pro zkrachovalce, kteří se dostanou pod určitou hranici, možnost doplnit zpátky na 1000.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
13. 11. 2013 / 13:47:37 (před 11 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Jinak to co lidi nakupují/prodávají hru zatim neovlivňuje i když jsem o zakomponování tohohle mechanismu přemýšlel. Možná časem.

Myslím, že bys nad tím měl popřemýšlet ještě jednou, protože od určité hranice (řekl bych tak cca 5000 bodů) už bude investor nakupovat jen seriály, co jsou v plusu nebo nahoře a na kontě mu budete zůstávat velice nevýznamný zbytek bodů...

And when my time is up, have I done enough?
Clear
Redaktor | Cool level: 53 | Roy
13. 11. 2013 / 17:40:09 (před 11 roky)
off

Super hra, díky. Ještě mě napadlo dneska, jestli by nešlo udělat něco jako historie nákupů, kde by se ukazovalo, kdy jsem co za kolik nakoupila a za kolik prodala? Teď je vidět jen aktuální stav (které seriály mám). Klidně si to budu psát na papírek... jestli myslíte, že to není důležitá informace.

Seriálový maniak, překladatelka a velká fanynka sci-fi seriálů. Překládám seriály: Suits, Homeland, The Strain, The Americans a další. Působím na stránce neXtWeek.cz.
Fruiko
13. 11. 2013 / 20:40:24 (před 11 roky)
on
Clear napsal(a):

Super hra, díky. Ještě mě napadlo dneska, jestli by nešlo udělat něco jako historie nákupů, kde by se ukazovalo, kdy jsem co za kolik nakoupila a za kolik prodala? Teď je vidět jen aktuální stav (které seriály mám). Klidně si to budu psát na papírek... jestli myslíte, že to není důležitá informace.

Připíšu si na todo list. Nákupka by měla být vidět od začátku (resp při dalším načtení po nákupu).

Clear
Redaktor | Cool level: 53 | Roy
13. 11. 2013 / 21:09:37 (před 11 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Připíšu si na todo list. Nákupka by měla být vidět od začátku (resp při dalším načtení po nákupu).

To jo, ale nejsou tam už vidět seriály, co jsem měla a už nemám a za kolik jsem je nakoupila a prodala (a kolik jsem vydělala nebo prodělala).

Seriálový maniak, překladatelka a velká fanynka sci-fi seriálů. Překládám seriály: Suits, Homeland, The Strain, The Americans a další. Působím na stránce neXtWeek.cz.