Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zajímalo by mě, jak někdo může mít vzrůst 59% :-O Já měl max. 19%, jinak mám tak cca 4% ...
curling napsal(a):
Zajímalo by mě, jak někdo může mít vzrůst 59% :-O Já měl max. 19%, jinak mám tak cca 4% ...
Tak to máš podle toho kolik máš celkem majetku ne?..když máš hodně, a konto ti stoupne třebas o 100..tak ti to udělá nižší procenta než tomu, který má málo a stoupne mu to taky o 100..
Lemonie napsal(a):
Zase klidni hormon. Když nejsi jeho matka tak ho nemusíš zjebávat jako bys byla :D
Líp bych to neřekla. :D Se mi valily oči z důlků, jak jsem to četla. Takový zbytečný výlev. :D
sakra, dneska jsem bláhově prodal Intelligence za 855 (nakoupil jsem za 85) - chtěl jsem získat tu výzvu za prodej 10násobku... A po prodání jsem si uvědomil, že se to bere nejspíš jako 85+10×85. Shoot!
Nuž, asi som definitívne vypadla z top 100 xD ešte pred midseason som bola okolo 50. miesta :D
Biskin napsal(a):
sakra, dneska jsem bláhově prodal Intelligence za 855 (nakoupil jsem za 85) - chtěl jsem získat tu výzvu za prodej 10násobku... A po prodání jsem si uvědomil, že se to bere nejspíš jako 85+10×85. Shoot!
ja čakám, kedy konečne začne Intelligence klesať, aby som ju predala a ona stále stúpa a stúpa.. nie že by som sa sťažovala teda :D
Biskin napsal(a):
Nebyl bych si tak jistý, že bys měl litovat prodeje. Před několika dny jsem prodal seriál za šestinásobnou původní hodnotu a výzvu (Na Hawai, když násobek je Five) jsem nezískal, takže možná je chyba i jinde :)
Palin napsal(a):
Nebyl bych si tak jistý, že bys měl litovat prodeje. Před několika dny jsem prodal seriál za šestinásobnou původní hodnotu a výzvu (Na Hawai, když násobek je Five) jsem nezískal, takže možná je chyba i jinde :)
Možná nikdo neumíme počítat :D
Palin napsal(a):
Já právě dneska získal jen ten Hawaii
Biskin napsal(a):
Jo, s těmahle počtama jsem se taky párkrát ukratila... :D Ale já naštěstí věděla, že mi nikdy matika nešla, takže jsem to oplakávala jen tři hodiny :D