Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nespravime anketu o loosera dna? Komu sa podarilo klesnut o najviac bodov.
Ivy napsal(a):
Tak toto je černé úterý :D
přesně :)
i když už jsem dlouho vydělávala tak pád přijít prostě musel.
já to beru pozitivně - získala jsem dvě nové výzvy:)
Mňa to nejak našťastie dnes obišlo :) Ja som sa asi 10 min pred polnocou rozlúčila s Bitten, Klondike, Intelligence a Helix... uff
Ivy napsal(a):
Tak toto je černé úterý :D
Přesně na tohle jsem myslela :)
Já neměla koupený úplně ty vrchní, ty jsem hezky prodávala, nějak jsem si říkala,že musej klesat, tak jsem si říkala, jo super, tak já sem v poh. a pak jsem se podívala níž a to slovo se změnilo :) Možná mám nějaký šok, ale já směju :) Nepřišla jsem o tolik asi (moc nemám odvahu počítat), ale je to divný pocit i.
Teda čekala jsem, že to postupně bude klesat, ale až takovej pád jsem nečekala... :D Ale hledejme v tom to pozitivní, splnila jsem dvě výzvy, i když ty méně chtěné... :D
bych to tipoval spíš na nějakej krach databáze. Takhle spadnout skóre u tolika seriálů mi nepřijde reálně možný :)
Nejvtipnější je, že T.E.O.N.A.S i tentokrát zbohatl o 374 bodů. Jak to ten člověk dělá? Ovládá cestování v čase? Předvídání budoucnosti? Nebo ještě něco jiného? :-)
Locke napsal(a):
Nejvtipnější je, že T.E.O.N.A.S i tentokrát zbohatl o 374 bodů. Jak to ten člověk dělá? Ovládá cestování v čase? Předvídání budoucnosti? Nebo ještě něco jiného? :-)
Jo, to jsem si taky říkala že to není možný. Nevím jestli na něj mám být naštvaná nebo ho obdivovat :D
Biskin napsal(a):
bych to tipoval spíš na nějakej krach databáze. Takhle spadnout skóre u tolika seriálů mi nepřijde reálně možný :)
Jestli to nebude tím, že přesně před měsícem (což je výpočetní období) vyšel trailero článek, který nastartoval boom u většiny aktuálně padajících seriálů...