Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jinak nějaké zprávy z vývoje.
Na pozadí se už testuje nový algoritmus pro výpočet ceny zohledňující počet lidí, kteří seriál koupili. Jelikož jsou ceny velice rozdílné, tak před nasazením dojde k restartu (určitě se všichni těší, jak budou živořit s 1000).
Restart proběhne pravděpodobně na konci února. Všichni kdo v ten okamžik budou v Top 100 vyfasují trofej. Dále přibudou nové výzvy a historie nákupů. Máte se nač těšit.
Už ale zo dva dni si držím Fleming, že keď zajtra začína, tak snáď bude stúpať,nie? A on spadne o 55 :( :D
A na reštart sa neteším, konečne sa mi začalo trochu dariť a pochopila som túto hru :D
Ej, tak teď nevím jestli se držet v top100 nebo jít po trofejích :D
No na reštart sa neteším ani ja začala som hrať niečo málo pred Vianocami a pekne sa mi odvtedy darilo...
dnes -239... why not :D
Já se na restart docela těším, teď když všechno padalo, tak jsem ani nevěděla do čeho ty tisíce nacpat :D
Lemonie napsal(a):
Já se na restart docela těším, teď když všechno padalo, tak jsem ani nevěděla do čeho ty tisíce nacpat :D
Však není povinnost každý den utratit všechny body :)
L.e.e.n.e.e napsal(a):
dnes -239... why not :D
Já jsem lepší -343 :D:D
No hezký :// to jsem nečekal, ale zase jsem získal 3 výzvy :D aspoň nějaká cena útěchy :D :D :D doufám, že se do konce únovar udržím v top 100!!!
curling napsal(a):
No hezký :// to jsem nečekal, ale zase jsem získal 3 výzvy :D aspoň nějaká cena útěchy :D :D :D doufám, že se do konce únovar udržím v top 100!!!
to byla taky pěkná provokace :D. 182 bodů dolů a komentář: dneska se ti dařilo, splnil jsi další výzvu.