Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Lill napsal(a):
Ale no taaak.. Fleming dnes začína a zase klesol o 65?
Tak na tom nie je nič divné keďže včera ešte nezačal a tých -65 je zo včera. A neočakávam ani dnes veľmi jeho stúpnutie keďže to veľa ľudí ešte nebude dnes sledovať resp. sťahovať. Vidím to na zajtra, že dosť stúpne no uvidíme ;)
24ron24 napsal(a):
Tak na tom nie je nič divné keďže včera ešte nezačal a tých -65 je zo včera. A neočakávam ani dnes veľmi jeho stúpnutie keďže to veľa ľudí ešte nebude dnes sledovať resp. sťahovať. Vidím to na zajtra, že dosť stúpne no uvidíme ;)
No lenže zatiaľ pri ostatných seriáloch to bolo tak, že keď sa už blížil čas premiéry, tak ľudia klikali na info a vždy to trochu stúpalo, alebo aspoň príliš neklesalo. Ale tu, dva dni pred premiérou -55 a deň pred premiérou -65. Len som chcela vyjadriť rozhorčenie, že mi to nevyšlo tak, ako som si myslela :D
Lill napsal(a):
No lenže zatiaľ pri ostatných seriáloch to bolo tak, že keď sa už blížil čas premiéry, tak ľudia klikali na info a vždy to trochu stúpalo, alebo aspoň príliš neklesalo. Ale tu, dva dni pred premiérou -55 a deň pred premiérou -65. Len som chcela vyjadriť rozhorčenie, že mi to nevyšlo tak, ako som si myslela :D
Protože lidi na něj klikali před měsícem, když byl traileročlánek na zimu. Tím to zvýšilo hranici zájmu (a cenu), která je teď nižší i když by se teoreticky měla vyrovnat díky startu. Ale těžko říct...
Tak moja taktika mi SKORO vyšla :D Fleming má dokonca aj článok a dnes teda stúpol.. o 1 :D
hm, dnes jen 57 v plusu, slabota. milionář ze mě asi nikdy nebude :D
Ne, dnes mi kleslo snad všechno. Nejhorší na tom ale je, že to pořád nestačilo ani na trofej :D :D
BuBBleS napsal(a):
hm, dnes jen 57 v plusu, slabota. milionář ze mě asi nikdy nebude :D
Já plus 35 :D
Ahojte, mam nakupeny serial za 184 ktory ma teraz hodnotu 727. Získam predajom trofej Obchodník roku? ;)
jarkn napsal(a):
Ahojte, mam nakupeny serial za 184 ktory ma teraz hodnotu 727. Získam predajom trofej Obchodník roku? ;)
Na Obchodníka roku je potrebné predať seriál so ziskom 500,. V tvojom prípade je zisk daného seriálu 543 (727-184), takže výzvu by si mal mať po predaji splnenú ;)
kritéria pro splnění jsou schované z nějakého důvodu.