Diskuzní fórum

Tradegame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

curling
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
3. 2. 2014 / 00:32:32 (před 10 roky)
off

Vzestup o 8 ??? no hezký :D já těch 10 000 snad nikdy nedosáhnu :(

curling
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
21. 2. 2014 / 16:45:32 (před 10 roky)
off

Dneska nějak špatně počítá, píše mi to na stránce s hrama: Od včera žádná změna na tvém účtě. Chce to lépe investovat.
Ale když se podívám na moje konto, tak mám dohromady ↓ 19 a ↑ 106

m.abrams
VIP | Cool level: 88 | Fox Mulder
21. 2. 2014 / 19:09:07 (před 10 roky)
on
Mik napsal(a):

Dneska nějak špatně počítá, píše mi to na stránce s hrama: Od včera žádná změna na tvém účtě. Chce to lépe investovat.
Ale když se podívám na moje konto, tak mám dohromady ↓ 19 a ↑ 106

Neměl jsi náhodou v investicích za 87 Orphan Black ?

NOBODY EXPECTS THE SPANISH INQUISITION!
cliwe
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
25. 2. 2014 / 00:17:30 (před 10 roky)
off

bude restart nebo to pobezi jako dosud?

cliwe
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
25. 2. 2014 / 10:39:09 (před 10 roky)
off
cliwe napsal(a):

bude restart nebo to pobezi jako dosud?

Restart bude, ale nasazení nových vychytávek bude nejspíš o chvíli odloženo, kvůli určitým technickým problémům.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Editováno: 1x | Naposledy: 25. 2. 2014 / 10:40:05
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
25. 2. 2014 / 11:18:55 (před 10 roky)
off
m.abrams napsal(a):

Neměl jsi náhodou v investicích za 87 Orphan Black ?

Jj, to bylo ono. :-D Ono kdyz tam neni ta sipka, tak to clovek lehce prehlidne.

phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
25. 2. 2014 / 14:35:21 (před 10 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Restart bude, ale nasazení nových vychytávek bude nejspíš o chvíli odloženo, kvůli určitým technickým problémům.

Já teda nevím, jestli to třeba v těch nových vychytávkách není, ale nešla by přidat funkce, prodat vyřazený seriál (dejme tomu za dvojnásobnou hodnotu ceny, za jakou byl koupen, jakou měl před vyřazením)? Mě tam teď totiž serou Desperate Housewives, které jsem nestihla prodat a u kterých ani nevím, proč jsem si je vůbec kupovala :D

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
25. 2. 2014 / 15:45:01 (před 10 roky)
off
phoebess napsal(a):

Já teda nevím, jestli to třeba v těch nových vychytávkách není, ale nešla by přidat funkce, prodat vyřazený seriál (dejme tomu za dvojnásobnou hodnotu ceny, za jakou byl koupen, jakou měl před vyřazením)? Mě tam teď totiž serou Desperate Housewives, které jsem nestihla prodat a u kterých ani nevím, proč jsem si je vůbec kupovala :D

Taky tak mám jeden britský seriál (novinky obvykle letí nahoru), co vypadl hned po koupi. Spíš mě napadlo, jestli se nevyruší nákupy při restartu, nebo ho budu mít stále koupený.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
25. 2. 2014 / 15:48:44 (před 10 roky)
off
phoebess napsal(a):

Doufám, že myslíš poloviční. :D Šlo by udělat prodat ho za nulu, protože takovou má hodnotu. :-)

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
25. 2. 2014 / 16:57:31 (před 10 roky)
off

A teda po restartu budeme pořád vlastnit ty, co vlastníme nebo začínáme úplně od začátku i v tomhle ohledu?