Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
phoebess napsal(a):
Ne, myslela jsem dvojnásobnou (dejme tomu, že jsme si seriál koupili za 10, pak by vypadl, tak by se mohl prodat jen za 20), jakože prodat ji nevýhodně, když jsme ji nestihli včas prodat. Ale i ta nula by šla.
Teď mě tak napadlo, že by se mohl zavést nějaký nucený prodej, pokud by to šlo. Dejme tomu, že by mohlo být nejvíc pět vypadlých seriálů a právě ty další nad pět by se musely prodat za dvojnásobnou cenu, než za jakou byly koupený. :)
Ty myslíš poloviční. Když utratíš za seriál 10, on vypadne, ty máš v něm uložených 10 bodů, kdybys ho prodala za 20, tak 10 vyděláš.
ševča napsal(a):
Ty myslíš poloviční. Když utratíš za seriál 10, on vypadne, ty máš v něm uložených 10 bodů, kdybys ho prodala za 20, tak 10 vyděláš.
Ajo :D Teď už jsem to pochopila! :D :D :D A dostala ze sebe záchvat smíchu :D
Hezky -507, to jsem ani nečekal :) Ještě zkusím prodělat aspoň dalších 500 :)
Locke napsal(a):
Správně. Ve skutečnosti se to nazývá taktika či strategie :-)
dobrá, dobrá. uznávám, že termín prasárna nebyl zrovna vhodně zvolený :D
já si asi stejně počkám s kladným kontem jestli nebudou nějaký trofeje :p
Pro legraci jsem si koupila úplně všechny seriály z nabídky. Nezbyly mi penízky pouze na Star-crossed ( pěkných + 12 ).
Jen jsem tak zkoušela, jestli po přepočtu budu v plusu či v mínusu /den.
Hezkých -782. :D
Květa-k napsal(a):
Pro legraci jsem si koupila úplně všechny seriály z nabídky. Nezbyly mi penízky pouze na Star-crossed ( pěkných + 12 ).
Jen jsem tak zkoušela, jestli po přepočtu budu v plusu či v mínusu /den.
Hezkých -782. :D
Zrovna jsem se na tebe dívala a dumala jak jsi mohla jít tak strašně do mínusu :D :D
Bude dostupnej finální žebříček? A ještě by mě zajímal výdělek/prodělek posledního dne.
Biskin napsal(a):
Bude dostupnej finální žebříček? A ještě by mě zajímal výdělek/prodělek posledního dne.
Taky doufám že bude, jsem úplně nervozní :D
Prvních 100 nejbohatších mělo získat trofej. Máte ji někdo? Já zatím ne :(
Taky zatim ne, ale to Fruiko asi bude resit az zpetne