Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nebyl Fruiko minule první den Tradegame taky nejlepší? V tom čuju nějakou podlost:)
Budou se nějak řešit výzvy? Jakože ti, co nastřádali minule (ať už za mínusy nebo plusy) výzvy, teďka vlastně nic nedostávají a jsou podle svýho konta na nule :)
griff napsal(a):
Nebyl Fruiko minule první den Tradegame taky nejlepší? V tom čuju nějakou podlost:)
Teď nás bylo 5 se stejnym ziskem (zřejmě jsme nakoupili stejný seriály). A když má víc lidí stejný skóre, tak další kritérium je asi ID uživatele, který má Fruiko překvapivě "1" :)
Sekundární kritérium je doba nákupu. A já překvapivě nakupoval hned po restartu.
Ahá! Takže odtěď nakupuju hned po půlnoci:)
ahá, dík za info :)
griff napsal(a):
Ahá! Takže odtěď nakupuju hned po půlnoci:)
Pravděpodobnost stejného vývoje každým dalším kolem docela radikálně klesá, takže bych to tak nehrotil. :D
no, ale aspoň těch prvních pár dnů bych mohla bejt díky tomu někde v topce:)
Fruiko napsal(a):
Sekundární kritérium je doba nákupu. A já překvapivě nakupoval hned po restartu.
Tak to je blbý. Já vždycky nakupuje těsně PŘED půlnocí :-)
Jinak k nějakým změnám po restartu došlo.
Kreditová odměna se přičítá za absolutní přírůstek a je desetinou z absolutního přírustku. Trofej, zůstává za procentuální.