Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ak by to bolo mozne tak by som uvital aj pri serialoch historiu ako sa im darilo za poslednych n-dni. Mohlo by to pomoct pri rozhdovani pri nakupe serialu. Ved aj na klasickej burze vidime ci komodita klesala alebo stupala.
Mohlo by se u výzev zobrazovat i to, kolik lidí už je splnilo podobně jako u trofejí?
Diky za novou hru :) Sice budu asi do vanoc na nule, ale je to zabava.
Kazdy vecer se hezky podivat jak jsem si vedla.
Doufam ze treba bude i nejaka ta trofej za hrani :)
děkuju všem, kteří včera sledovali na webu stránku almost human. konečně mě to dostalo zas přes 1000 :D.
ševča napsal(a):
děkuju všem, kteří včera sledovali na webu stránku almost human. konečně mě to dostalo zas přes 1000 :D.
Já věděl, že Almost Human bude trefa do černého :-)
ševča napsal(a):
Jsem na tom úplně stejně. :D Almost human byla tutovka.
phoebe.h2 napsal(a):
Jsem na tom úplně stejně. :D Almost human byla tutovka.
Abychom teď na tutovku všichni neprodělali. :D
Sakra, ja som nepochopila, že sa to odvíja od úspešnosti seriálu :D Ale aspoň spĺňam tie negatívne výzvy :D
Anetka888 napsal(a):
Abychom teď na tutovku všichni neprodělali. :D
I to se může stát. Vůbec bych se nedivila. :D
ale ta hra má i další plus pro web. lidi, aby nahnali popularitu nakoupených seriálů budou např. psát na ně názory, aby tam byla ta aktivita.