Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Jinak k nějakým změnám po restartu došlo.
Kreditová odměna se přičítá za absolutní přírůstek a je desetinou z absolutního přírustku. Trofej, zůstává za procentuální.
A kdy se na nějakou tu trofej můžou ti, kteří na ni mají právo, těšit?
Fruiko napsal(a):
Trofej, zůstává za procentuální.
Takže první stovka nejbohatších trofej nedostane? :)
petruska.77 napsal(a):
ale dostane, čoby nie...len nechápem všetkých, čo tu hneď po ukončení kola píšu a v podstate prosíkajú o nejakú virtuálnu trofej jak posrané deti s prepáčením :D určite na nás Fruiko nezabudol a keď to bude všetko pripravené, spočítané, dokreslené...určite sa toho dočkáme ;)
petruska.77 napsal(a):
Je v pořadí, nyní to uvízlo v malovacím procesu.
Fruiko napsal(a):
Je v pořadí, nyní to uvízlo v malovacím procesu.
... aneb došly tužky, nebo se rozbilo ořezávátko :D
Jsem zvědavá, jaká ta trofej bude, i když ke mně nepoputuje.
inekafe napsal(a):
ale dostane, čoby nie...len nechápem všetkých, čo tu hneď po ukončení kola píšu a v podstate prosíkajú o nejakú virtuálnu trofej jak posrané deti s prepáčením :D určite na nás Fruiko nezabudol a keď to bude všetko pripravené, spočítané, dokreslené...určite sa toho dočkáme ;)
1) zeptala jsem se, protože mi nebylo jasné, když Fruiko psal, že trofej zůstává za procentuální, tak jestli pro ty ostatní nebude a nečtu tady všechny příspěvky!
2) nejsem žádný posraný dítě, jasný!?
petruska.77 napsal(a):
1) zeptala jsem se, protože mi nebylo jasné, když Fruiko psal, že trofej zůstává za procentuální, tak jestli pro ty ostatní nebude a nečtu tady všechny příspěvky!
2) nejsem žádný posraný dítě, jasný!?
k 1. bodu - keď na niečo človek reaguje, tak je samozrejmosťou prečítať si aspoň pár príspevkov dozadu alebo 1-2 strany...trvá to 1-2 minúty a aspoň sa vieš lepšie a presnejšie vyjadriť k danej téme/otázke...
k 2. bodu - to bolo iba prirovnanie, tak neviem, prečo sa rozčuľuješ :))
A bude planovany aj clanok k prvemu kolu tradegame - nieco podobne ako bolo k adventnemu kalendaru. Trosku cisel by som zvladol :D
inekafe napsal(a):
k 1. bodu - keď na niečo človek reaguje, tak je samozrejmosťou prečítať si aspoň pár príspevkov dozadu alebo 1-2 strany...trvá to 1-2 minúty a aspoň sa vieš lepšie a presnejšie vyjadriť k danej téme/otázke...
k 2. bodu - to bolo iba prirovnanie, tak neviem, prečo sa rozčuľuješ :))
Nebudu to dál komentovat - já vlastně ani nechápu, proč ses do toho montoval, když tebe jsem se vůbec na nic neptala!
Každopádně Tradegame jsem už přestala hrát (nemám už v práci ani doma tolik času), takže všem co hrají přeji, ať se vám ve hře daří, získáte co nejvíc bodů a pak i ty trofeje! :D
petruska.77 napsal(a):
Nebudu to dál komentovat - já vlastně ani nechápu, proč ses do toho montoval, když tebe jsem se vůbec na nic neptala!
skús si tú moju reakciu prečítať ešte raz ;) to, že som dal do citátu tvoj komentár bolo iba preto, lebo bol ako posledný, ale moja reakcia platila pre všetky predchádzajúce komentáre rovnakého typu, takže nechápem, prečo si to stále vzťahuješ na seba :D vôbec si nemusela reagovať, bolo to myslené všeobecne na všetkých ľudí, a kebyže to nenapíšem, do pár hodín by tu bolo XY ďalších podobných zbytočných komentov...howgh