Diskuzní fórum

Tradegame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

DrMovr7
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
4. 3. 2014 / 00:05:47 (před 10 roky)
off
inekafe napsal(a):

skús si tú moju reakciu prečítať ešte raz ;) to, že som dal do citátu tvoj komentár bolo iba preto, lebo bol ako posledný, ale moja reakcia platila pre všetky predchádzajúce komentáre rovnakého typu, takže nechápem, prečo si to stále vzťahuješ na seba :D vôbec si nemusela reagovať, bolo to myslené všeobecne na všetkých ľudí, a kebyže to nenapíšem, do pár hodín by tu bolo XY ďalších podobných zbytočných komentov...howgh

Je vtipný, že to tu chceš zachraňovat od zbytečných komentů, ty tvoje reakce spíš můžou vést k tomu, že sem nebude za chvíli přispívat nikdo, protože kdo má zapotřebí se nechat urážet? A můžeš přidat milion smajlíků a obhajovat se, že to bylo jen přirovnání, ale pořád je to sprostý a zbytečný.

"Lawyers, I suppose, were children once." Charles Lamb
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
4. 3. 2014 / 00:14:47 (před 10 roky)
off
DrMovr7 napsal(a):

Je vtipný, že to tu chceš zachraňovat od zbytečných komentů, ty tvoje reakce spíš můžou vést k tomu, že sem nebude za chvíli přispívat nikdo, protože kdo má zapotřebí se nechat urážet? A můžeš přidat milion smajlíků a obhajovat se, že to bylo jen přirovnání, ale pořád je to sprostý a zbytečný.

ok, nemienim tu o tom ďalej diskutovať, zas až o tak dôležitú vec nejde a radšej si svoju trpezlivosť nechám na dôležitejšie témy :)) lúčim sa s vami slovami Erica Cartmana: "Screw you, guys, I'm goin' home!"

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
xbulkoj
Dlouholetý uživatel | Cool level: 54 | Jack Shephard
5. 3. 2014 / 00:07:35 (před 10 roky)
off

Tak a T.E.O.N.A.S uz je opet na svojej oblubenej pozicii :D

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
5. 3. 2014 / 00:11:58 (před 10 roky)
off
xbulkoj napsal(a):

Zítra to už bude zase jinak ... :-)

Hold the Door!
T.E.O.N.A.S
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
5. 3. 2014 / 00:16:44 (před 10 roky)
off
xbulkoj napsal(a):

Žádný strach, v tomhle kole se chystám hlavně na výzvy. které ještě nemám - takže všechny ty, které souvisejí s propadem majetku. Na obhajobu prvenství se nechystám.

A zombie killer with a zombie motive.
Veruuuu
Dlouholetý uživatel | Cool level: 68 | Charlie Harper
6. 3. 2014 / 08:12:26 (před 10 roky)
off
inekafe napsal(a):

ok, nemienim tu o tom ďalej diskutovať, zas až o tak dôležitú vec nejde a radšej si svoju trpezlivosť nechám na dôležitejšie témy :)) lúčim sa s vami slovami Erica Cartmana: "Screw you, guys, I'm goin' home!"

Já jsem to jako přirovnání pochopila a rozhodně bych se neurazila, kdybys takto reagoval třeba na mě. Brala jsem to jako vtipné přirovnání hned, jak jsem si to přečetla. :D Jen aby sis nemyslel, že všichni souhlasí s tím, jak jsi někoho urazil. :) - A to se sama na trofej těším!

A montování... v diskuzním fóru přece může každý reagovat na každého. To je dle mého tak trochu jeho podstata. :)

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 3. 2014 / 08:12:56
Biskin
VIP | Cool level: 51 | Jay Pritchett
6. 3. 2014 / 08:12:47 (před 10 roky)
on
T.E.O.N.A.S napsal(a):

Žádný strach, v tomhle kole se chystám hlavně na výzvy. které ještě nemám - takže všechny ty, které souvisejí s propadem majetku. Na obhajobu prvenství se nechystám.

a máš i Mt. Everest? To mi přijde jako velmi těžká výzva, mít přesně tolik bodů :)

T.E.O.N.A.S
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
6. 3. 2014 / 09:24:59 (před 10 roky)
off
Biskin napsal(a):

a máš i Mt. Everest? To mi přijde jako velmi těžká výzva, mít přesně tolik bodů :)

Chybí mi celkem 26 výzev a Everest je mezi nimi. Je to fakt těžká věc, kterou v tomhle kole určitě nezdolám, protože se chystám zkrachovat :-)

A zombie killer with a zombie motive.
Sleslikslicka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
6. 3. 2014 / 14:50:33 (před 10 roky)
off
T.E.O.N.A.S napsal(a):

Chybí mi celkem 26 výzev a Everest je mezi nimi. Je to fakt těžká věc, kterou v tomhle kole určitě nezdolám, protože se chystám zkrachovat :-)

Páni, ty i píšeš, ale třeba to taky dělá nějakej počítačovej program ... protože já si pořád myslim, že jsi robot, kterej má vždycky maximální možnej zisk z kola, jen občas trochu ubere, aby se na to nepřišlo :D.

Nobody expects the spanish inquisition!
Editováno: 1x | Naposledy: 6. 3. 2014 / 14:51:51
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
8. 3. 2014 / 17:44:01 (před 10 roky)
off

Ja sa vždy tak teším z toho, keď som umiestnená v tých rebríčkoch! (a len som sa chcela podeliť so svojim nadšením :D)