Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Lill napsal(a):
Ja sa vždy tak teším z toho, keď som umiestnená v tých rebríčkoch! (a len som sa chcela podeliť so svojim nadšením :D)
taky to tak mám :D
Šmarjá, lidi, co nakupujete? Já ať nakoupím toho víc nebo málo, tak jdu pořád dolů... Snad abych neinvestovala vůbec, než se zlepší situace a zase bude nějaká novinka...
Clear napsal(a):
Šmarjá, lidi, co nakupujete? Já ať nakoupím toho víc nebo málo, tak jdu pořád dolů... Snad abych neinvestovala vůbec, než se zlepší situace a zase bude nějaká novinka...
Jsem na tom uplně stejně.
snažim se spekulovat, ale vždycky mám max. jen pár desítek bodů denně
Dnes jsem na tom lépe než poslední dva dny. Zisk +1 bod
Mně příde, že to musí počítat nějak jinak než minulé kolo, protože taktika kterou jsem používal vůbec nefunguje :D
teď je to nanic... mám většinou +1 - +10 :D
Ty zisky jsou teď šíleně nízké, hlavně mě rozčiluje jak si nemůžu koupit všechno, co se mi líbí protože nemám své staré tisíce :D
Em. napsal(a):
Ty zisky jsou teď šíleně nízké, hlavně mě rozčiluje jak si nemůžu koupit všechno, co se mi líbí protože nemám své staré tisíce :D
taky mi to chybí :D nic teď nestoupá tolik, kolik by mělo.
Funguje je to priblizne tak isto ako minule kolko, len tam Fruiko pridal aste jeden parameter a to kolko ludi si kupilo ten serial v Tradegame.
PS: moja taktika stale funguje, ale toto kolo som sa rozhodol riesit vyzvy.