Diskuzní fórum

Tradegame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
19. 3. 2014 / 07:09:09 (před 10 roky)
off

To je jedno, stačí, že ty ohlasy jsou.

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
28. 3. 2014 / 11:21:31 (před 10 roky)
off

Jee, sú nové výzvy :) Od prepočtu som žiadnu nemala a teraz zrazu za dve noci dve výzvy, potešilo (teda, ako ktorá, to že som kúpila Californication nebol moc dobrý ťah, ale tak on sa zas vráti).
A prebojovať sa vyššie je čoraz ťažšie.. 5 dní som sa po jednom-dvoch miestach posúvala na 25.miesto (zatiaľ moje najlepšie, a to ma veľmi potešilo) a dnes som o 6 miest nižšie.. budem musieť asi aj rozmýšľať a nie iba klikať na to, čo sa mi páči :D

Illyria
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
28. 3. 2014 / 17:01:33 (před 10 roky)
off
Lill napsal(a):

budem musieť asi aj rozmýšľať a nie iba klikať na to, čo sa mi páči :D

Ja jsem v minulem kole klikala sve oblibene a moc mi to neslo :D Ted se snazim vice taktizovat, sice to jeste neni uplne ono, ale uz se mi to dari lepe. Doufam ze se mi me investice vrati :D

Lill
30. 3. 2014 / 00:05:02 (před 10 roky)
off

Tak dnes som to nevychytala.. Hneď som aj zo zlosti predala všetko, čo som mala kúpené, že dnes kúpim od začiatku nejaké seriály.. A potom som išla pozrieť Najlepších investorov a hneď sa mi nálada zlepšila, som zatiaľ na mojom najlepšom 21. mieste! Vyzerá to tak, že ostatní klesli ešte viac ako ja :D

Editováno: 1x | Naposledy: 30. 3. 2014 / 00:05:22
jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
30. 3. 2014 / 10:16:05 (před 10 roky)
off

Pěkný zúčtování dneska, že by zas nějáký výročí velkopřehledovýho novinkovýho článku? :)

Lill
30. 3. 2014 / 10:34:45 (před 10 roky)
off
jukab napsal(a):

Pěkný zúčtování dneska, že by zas nějáký výročí velkopřehledovýho novinkovýho článku? :)

stačí si len pozrieť, že článok Jarní novinky a ich trailery bol publikovaný pred mesiacom :)

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
30. 3. 2014 / 13:56:47 (před 10 roky)
off

Miluji být v mínusu :).

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
3. 4. 2014 / 00:06:31 (před 10 roky)
off

Dnes jsem zkusil nakoupit seriály ne podle taktiky ale podle toho, jak je mám rád. Hm, ne. Tento způsob je skutečně nefunkční, i když čekal jsem to ještě horší :-)

Hold the Door!
Lill
3. 4. 2014 / 00:10:18 (před 10 roky)
off

Mňa tak strašne teší posun v tejto hre, už som deviataaa :) A viem, že to tu nikoho asi nezaujíma, ale proste ja sa s tou radosťou musím s niekým podeliť. A som rada, že dnes znova dostal Californication do obehu, tak ho môžem predať a už nikdy nekúpiť :D

Danielle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
3. 4. 2014 / 01:25:32 (před 10 roky)
off
Locke napsal(a):

Dnes jsem zkusil nakoupit seriály ne podle taktiky ale podle toho, jak je mám rád. Hm, ne. Tento způsob je skutečně nefunkční, i když čekal jsem to ještě horší :-)

Ale klidně s tím můžeš pokračovat..:D jinak asi nemám šanci tě dohonit..:D