Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
To je jedno, stačí, že ty ohlasy jsou.
Jee, sú nové výzvy :) Od prepočtu som žiadnu nemala a teraz zrazu za dve noci dve výzvy, potešilo (teda, ako ktorá, to že som kúpila Californication nebol moc dobrý ťah, ale tak on sa zas vráti).
A prebojovať sa vyššie je čoraz ťažšie.. 5 dní som sa po jednom-dvoch miestach posúvala na 25.miesto (zatiaľ moje najlepšie, a to ma veľmi potešilo) a dnes som o 6 miest nižšie.. budem musieť asi aj rozmýšľať a nie iba klikať na to, čo sa mi páči :D
Lill napsal(a):
budem musieť asi aj rozmýšľať a nie iba klikať na to, čo sa mi páči :D
Ja jsem v minulem kole klikala sve oblibene a moc mi to neslo :D Ted se snazim vice taktizovat, sice to jeste neni uplne ono, ale uz se mi to dari lepe. Doufam ze se mi me investice vrati :D
Tak dnes som to nevychytala.. Hneď som aj zo zlosti predala všetko, čo som mala kúpené, že dnes kúpim od začiatku nejaké seriály.. A potom som išla pozrieť Najlepších investorov a hneď sa mi nálada zlepšila, som zatiaľ na mojom najlepšom 21. mieste! Vyzerá to tak, že ostatní klesli ešte viac ako ja :D
Pěkný zúčtování dneska, že by zas nějáký výročí velkopřehledovýho novinkovýho článku? :)
jukab napsal(a):
Pěkný zúčtování dneska, že by zas nějáký výročí velkopřehledovýho novinkovýho článku? :)
stačí si len pozrieť, že článok Jarní novinky a ich trailery bol publikovaný pred mesiacom :)
Miluji být v mínusu :).
Dnes jsem zkusil nakoupit seriály ne podle taktiky ale podle toho, jak je mám rád. Hm, ne. Tento způsob je skutečně nefunkční, i když čekal jsem to ještě horší :-)
Mňa tak strašne teší posun v tejto hre, už som deviataaa :) A viem, že to tu nikoho asi nezaujíma, ale proste ja sa s tou radosťou musím s niekým podeliť. A som rada, že dnes znova dostal Californication do obehu, tak ho môžem predať a už nikdy nekúpiť :D