Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
8 847? Really? Kdybych si dnes nekupoval Arrowa ( -1 ), tak bych měl Mount Everest dřív než Květa-k. Docela LOL :)
no, to by bylo opravdu LOL ! páč teda já se trefit nemůžu.
Včera jsem tedy málem měla též dosaženo, jen kdyby se mi nevrátil White Collar, kt. jsem někdy před týdnem použila k cestě honem dolů. Nevyplatilo se.
Koukám, že ty dnes též kousek mimo.
No já si původně myslel, že na Mount Everest kašlu. Ale včerejší výsledek 8 847 mě nabudil na to, že bych to zkusil taky. Ale nevyšlo mi to. Ani jeden ze seriálů, který jsem měl vytipovaný, nezískal +1, spíš naopak :)
A seriál The 100 prostě neklesne a neklesne. CW ty tisícovkový seriály prostě umí :)
Juj, to mám radost, že jsem vytipovala, kdy prodat The 100 a on další den klesl. :-) Pořád sleduju chvost tabulky 100 nejlepších, ale při mém tempu se tam v druhém kole těžko dostanu. Kdo zaváhá na začátku...
Neni možné..konečně se mi podařilo dostat do síně slávy..:D mám radost jak malé děcko..:D
Měsíc se snažím dostat na nulu a ono za to není žádná výzva? Sakra práce :D
Engeneer napsal(a):
Měsíc se snažím dostat na nulu a ono za to není žádná výzva? Sakra práce :D
To mě fakt nenapadlo. V příštím kole ti ji tam snad udělám. :D
Čo to máte niektorí nakúpené, keď máte +700? Deprimuje ma to :D
Lill napsal(a):
Čo to máte niektorí nakúpené, keď máte +700? Deprimuje ma to :D
Vrátily se mi dnes do žebříčku dva vyřazené seriály, včera tři :-)
já už mám asi 12 vyřazených, člověk chce dát "půl burzy" a ty spodní prostě vypadávaj :)