Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Biskin napsal(a):
já už mám asi 12 vyřazených, člověk chce dát "půl burzy" a ty spodní prostě vypadávaj :)
Išla som sa pozrieť, koľko treba na kúpu polovice burzy, ale nenašla som ťa v 100vke, tak predpokladám, že tie seriály ťa poriadne stiahli dole :)
Ja som to tiež chcela vyskúšať, ale asi počkám, kým si nahromadím viac majetku, aby mi to potom nebolo ľúto.
Lill napsal(a):
Išla som sa pozrieť, koľko treba na kúpu polovice burzy, ale nenašla som ťa v 100vke, tak predpokladám, že tie seriály ťa poriadne stiahli dole :)
Mám teď asi o 20 míň než 100. člověk :)
Tak jsem dnes dal půl burzy a ani o tom nevěděl, snažil jsem se to dát 2.5. ale chyběli mi dva seriály a už jsem neměl za co nakupovat. Ten den to vypadalo na dobrý výsledek tak jsem nechtěl měnit a stejně přestože jsem udělal dost přes 600 tak to na Květu a Lockeho stejně nestačilo když se jim vrátily seriály.
Kedy je na pláne prepočet? Zase tak ako minule, nejako po 20 000, alebo teraz si počkáte na väčšie čísla? :D
Lill napsal(a):
Kedy je na pláne prepočet? Zase tak ako minule, nejako po 20 000, alebo teraz si počkáte na väčšie čísla? :D
Cca na začátku prázdnin, abychom si dali do nový sezóny jedno klidný letní kolo.
Fruiko napsal(a):
Cca na začátku prázdnin, abychom si dali do nový sezóny jedno klidný letní kolo.
Ok, ďakujem za odpoveď :)
Tak dnes skúsim dať pol burzy.
Som z toho predlžovania/rušenia/objednávania taká zmätená, že ani neviem, čo poriadne kupovať, tak som nakúpila čo najviac :D A musím dúfať, že viac ako 6 seriálov nevypadne, lebo už nemám money. A samozrejme dúfam, že o moc neklesnem :D
____
EDIT: Juchuuu, podarilo sa :)) Vypadli mi iba 4 seriály a klesla som "iba" o 10 miest :D Ale dnes boli inak dobré rasty, hlavne Flash s +107 (čo koľko) za jeden deň.
Aaah, jak jsem si mohl nevšimnout Flashe?
Marty8901 napsal(a):
Aaah, jak jsem si mohl nevšimnout Flashe?
nejsi sám, taky jsem ho nějak přehlídla :(
Já naštěstí Flashe nepřehlíd, ale že udělá tolik jsem nečekal. Čekal jsem, že udělá hodně říkal jsem si, že padesát udělá možná i 80, ale přes stovku to jsem nečekal.
Lill dobrej výkon při 7 000 udělat půlku a ještě utopit 4 seriály a k tomu být v plusu je fakt dobrý.