Diskuzní fórum

Tradegame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
3. 5. 2014 / 10:50:17 (před 10 roky)
off
Biskin napsal(a):

já už mám asi 12 vyřazených, člověk chce dát "půl burzy" a ty spodní prostě vypadávaj :)

Išla som sa pozrieť, koľko treba na kúpu polovice burzy, ale nenašla som ťa v 100vke, tak predpokladám, že tie seriály ťa poriadne stiahli dole :)
Ja som to tiež chcela vyskúšať, ale asi počkám, kým si nahromadím viac majetku, aby mi to potom nebolo ľúto.

Biskin
VIP | Cool level: 51 | Jay Pritchett
3. 5. 2014 / 14:30:43 (před 10 roky)
off
Lill napsal(a):

Išla som sa pozrieť, koľko treba na kúpu polovice burzy, ale nenašla som ťa v 100vke, tak predpokladám, že tie seriály ťa poriadne stiahli dole :)

Mám teď asi o 20 míň než 100. člověk :)

beavis
Uživatel od první verze | Cool level: 32 | Debra Morgan
3. 5. 2014 / 17:58:09 (před 10 roky)
off

Tak jsem dnes dal půl burzy a ani o tom nevěděl, snažil jsem se to dát 2.5. ale chyběli mi dva seriály a už jsem neměl za co nakupovat. Ten den to vypadalo na dobrý výsledek tak jsem nechtěl měnit a stejně přestože jsem udělal dost přes 600 tak to na Květu a Lockeho stejně nestačilo když se jim vrátily seriály.

Lill
8. 5. 2014 / 21:15:25 (před 10 roky)
off

Kedy je na pláne prepočet? Zase tak ako minule, nejako po 20 000, alebo teraz si počkáte na väčšie čísla? :D

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
8. 5. 2014 / 21:30:54 (před 10 roky)
off
Lill napsal(a):

Kedy je na pláne prepočet? Zase tak ako minule, nejako po 20 000, alebo teraz si počkáte na väčšie čísla? :D

Cca na začátku prázdnin, abychom si dali do nový sezóny jedno klidný letní kolo.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Lill
8. 5. 2014 / 21:43:26 (před 10 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Cca na začátku prázdnin, abychom si dali do nový sezóny jedno klidný letní kolo.

Ok, ďakujem za odpoveď :)

Lill
10. 5. 2014 / 22:15:07 (před 10 roky)
off

Tak dnes skúsim dať pol burzy.
Som z toho predlžovania/rušenia/objednávania taká zmätená, že ani neviem, čo poriadne kupovať, tak som nakúpila čo najviac :D A musím dúfať, že viac ako 6 seriálov nevypadne, lebo už nemám money. A samozrejme dúfam, že o moc neklesnem :D
____
EDIT: Juchuuu, podarilo sa :)) Vypadli mi iba 4 seriály a klesla som "iba" o 10 miest :D Ale dnes boli inak dobré rasty, hlavne Flash s +107 (čo koľko) za jeden deň.

Editováno: 1x | Naposledy: 11. 5. 2014 / 00:10:12
Marty8901
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
11. 5. 2014 / 07:10:23 (před 10 roky)
off

Aaah, jak jsem si mohl nevšimnout Flashe?

Olca
Redaktor | Cool level: 108 | Raymond 'Red' Reddington
11. 5. 2014 / 07:34:22 (před 10 roky)
off
Marty8901 napsal(a):

Aaah, jak jsem si mohl nevšimnout Flashe?

nejsi sám, taky jsem ho nějak přehlídla :(

The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is that Good Men Do Nothing
beavis
Uživatel od první verze | Cool level: 32 | Debra Morgan
11. 5. 2014 / 13:33:50 (před 10 roky)
off

Já naštěstí Flashe nepřehlíd, ale že udělá tolik jsem nečekal. Čekal jsem, že udělá hodně říkal jsem si, že padesát udělá možná i 80, ale přes stovku to jsem nečekal.
Lill dobrej výkon při 7 000 udělat půlku a ještě utopit 4 seriály a k tomu být v plusu je fakt dobrý.