Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dalo se čekat, že Flash poběží nahoru superrychle. Je to jeho hlavní schopnost :)
Můžete mi někdo vysvětlit, co je ta Síň slávy? Dnes mám nárůst 8,27 % a v síni slávy je beavis s 6,32 %. Nějak to asi nechápu, co se tam zaznamenává...
Clear napsal(a):
Můžete mi někdo vysvětlit, co je ta Síň slávy? Dnes mám nárůst 8,27 % a v síni slávy je beavis s 6,32 %. Nějak to asi nechápu, co se tam zaznamenává...
Zaznamenává se tam nejvyšší nárůst v ten den (bodový, ne procentuální).
Dost mě překvapilo že Big Bang vzrostl o 65. Nějak moc za jeden den.
Em. napsal(a):
Dost mě překvapilo že Big Bang vzrostl o 65. Nějak moc za jeden den.
Ja som sa tiež tomu čudovala..
A našťastie som si ho kúpila, lebo som chcela splniť jednu výzvu, inak by som si asi búchala hlavu :D
Ahaaa, práve mi to napadlo.. že to bude kvôli tej pridanej epizóde Nevysielaný pilot, ktorá každému naskočila do watchlistu? Ja som si ju včera tiež študovala :)
Tak přes noc jsem "vydělal" 665, jestli se nemýlím, tak jsem přesně o 1 bod nedal výzvu "takhle obchoduje ďábel" :(
Biskin napsal(a):
Tak přes noc jsem "vydělal" 665, jestli se nemýlím, tak jsem přesně o 1 bod nedal výzvu "takhle obchoduje ďábel" :(
Ha, to mě nenapadlo, že to je tahle hodnota.. v tom případě teda musím přemejšlet, co za číslo má asi Bůh... :D Nekonečno? :D
Biskine, litovat nezískaného bodu myslím nemusíš.
Ďáblík se týká výdělku na jednom prodaném seriálu.
Nemám ji, tiše doufám, že by mi ji mohly přinést Crossbones.
phoebess napsal(a):
Ha, to mě nenapadlo, že to je tahle hodnota.. v tom případě teda musím přemejšlet, co za číslo má asi Bůh... :D Nekonečno? :D
:D předpokládám, že Bůh je skromnější.
Tisícovečka mu možná postačí.
I tak - to je téměř nepřelezitelný mantinel.