Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Květa-k napsal(a):
Biskine, litovat nezískaného bodu myslím nemusíš.
Ďáblík se týká výdělku na jednom prodaném seriálu.
Nemám ji, tiše doufám, že by mi ji mohly přinést Crossbones.
A jo, asi máš pravdu. A ten bůh bude tisícovka (jak píšeš nade mnou)
Flash teda nezostáva svojmu menu nič dlžné, naozaj ide hore rýchlosťou blesku :)
Nenavrhoval někdo zavedení tlačítka řadit podle ceny/změny i v našem kontu? Nevim jak vám, ale mně se na mobilu párkrát stalo, že prodám úspěšný seroš a zůstane mi tam zmetek nevýdělečnej :D
No do pr** nevšimla jsem si Leftovers.
Páni, nepamatuju si, že by nějaké seriály skočily o 300 či 250 nahoru. Dneska je to teda zajímavé.
Em. napsal(a):
No do pr** nevšimla jsem si Leftovers.
Páni, nepamatuju si, že by nějaké seriály skočily o 300 či 250 nahoru. Dneska je to teda zajímavé.
Jsem na tom podobně. Nevšimla jsem si ani Strain. Takže mi toho dost uteklo :D.
Dneska je to nějak moc červené, nezdá se vám? :D To byla tak malá návštěvnost včera? A taky se dívám, že co se začala vysílat nová řada GOT, tak tam ty čísla taky nic moc. Přitom by to mělo odrážet zájem o seriál na stránce, ne? Jeden by to čekal opačně...
ševča napsal(a):
Dneska je to nějak moc červené, nezdá se vám? :D To byla tak malá návštěvnost včera? A taky se dívám, že co se začala vysílat nová řada GOT, tak tam ty čísla taky nic moc. Přitom by to mělo odrážet zájem o seriál na stránce, ne? Jeden by to čekal opačně...
Máš pravdu dneska tam bylo hodně červeno. Dalo se čekat po těch "žních" v posledních dnech, že přijde útlum. A s GOT je to těžké je strašně nevyzpytatelný skáče pořád nahoru a dolů v poslední době spíše dolů.
Jo, Game of Thrones mě taky štve. Já tomu seriálu vždycky věřím a koupím ho a on skoro vždy nepochopitelně klesne :)
všimli jste si, že už je na Olympu dost tlačenice ?
:D
Se vás tam mačká už 15.
Květa-k napsal(a):
všimli jste si, že už je na Olympu dost tlačenice ?
:D
Se vás tam mačká už 15.
jj, s Flashem to slo samo :)