Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já na moc Olymp nekoukám. Zaklínám už dobu konec tabulky a dneska se mi konečně povedlo se tam dostat! :D Ale teda klobouk dolů, za tyhle kšefty byste zasloužili "takhle obchoduje Bůh" všichni. :-) Zajímalo by mě... věnujete tomu nějak víc času, sledujete dění na SZ, analyzujete tu tabulku nej, nebo vám na to, abyste byli takhle na špici stačí 5 minut denně, které tomu věnuju já? :-)
Clear: Tak napr. ja som trinásta, najlepšie som bola myslím 7-8 (ale potom som chcela výzvu Patří ti půl burzy, tak tam som sa trochu prepadla) a nikdy som to neanalyzovala, v poslednom čase nemám ani čas na nejaké analyzovanie.. A myslím, že tá 13. je celkom fajn (aj keď je to nešťastné číslo a už sa na ňom držím dosť dlho :D ).
Ale osobne nechápem tých 30 000, čo je na prvom mieste.. Tam bude asi nejaká špeciálna taktika :))
Pochybuju, že se svěří, jak přesně to dělají, ale určitě by mě alespoň něco málo k tomu zajímalo... Aspoň ten čas, co tomu věnují.
Clear napsal(a):
Zajímalo by mě... věnujete tomu nějak víc času, sledujete dění na SZ, analyzujete tu tabulku nej, nebo vám na to, abyste byli takhle na špici stačí 5 minut denně, které tomu věnuju já? :-)
Já tomu věnuji zhruba 30 minut vždy těsně před půlnocí. Taktiku samozřejmě prozrazovat nebudu, ale myslím, že proti pravidlům není (nejde o žádný hacking nebo tak :)
Každopádně moje taktika asi není ještě úplně dokonalá, protože na první místo mi to stejně nestačí :)
No taky mě napadá, jak by se to dalo líp zjistit, jestli seriál půjde nahoru nebo dolů, ale zase tolik času se mi tomu věnovat nechce...
Clear napsal(a):
Pochybuju, že se svěří, jak přesně to dělají, ale určitě by mě alespoň něco málo k tomu zajímalo... Aspoň ten čas, co tomu věnují.
Vím, že otázka není úplně na mě na Lockeho a Květa-k prostě nemám. Já trochu zaspal restart a začal asi o 14 dní později a pomalu šplhal nahoru tak pro mě 4té místo je maximum a stačí mi, hlavně když vím, že ti dva se mi stále mírně vzdalují. Já když mám čas a chci udělat dobrý výsledek tak tomu věnuji tak 45minut někdy i hodinu samozřejmě ne každý den.
Taky smekám před 30 000 a nevím jak je to na konci, ale myslím, že první nebo i první 3 (já jsem 4tý a předpokládám, že i zůstanu nepíšu to kvůli sobě) by si zasloužily nějakou odměnu stačilo by klidně jen Kredity za body /10.
beavis napsal(a):
Vím, že otázka není úplně na mě na Lockeho a Květa-k prostě nemám. Já trochu zaspal restart a začal asi o 14 dní později a pomalu šplhal nahoru tak pro mě 4té místo je maximum a stačí mi, hlavně když vím, že ti dva se mi stále mírně vzdalují. Já když mám čas a chci udělat dobrý výsledek tak tomu věnuji tak 45minut někdy i hodinu samozřejmě ne každý den.
Taky smekám před 30 000 a nevím jak je to na konci, ale myslím, že první nebo i první 3 (já jsem 4tý a předpokládám, že i zůstanu nepíšu to kvůli sobě) by si zasloužily nějakou odměnu stačilo by klidně jen Kredity za body /10.
Jsi zbytečně skromný, právě 4 nejvýš celkem o dost utekli ostatním. Určitě je dobrý neprospat začátek (taky se mi stalo) a pak si dávat pozor, než půjdou nějaké nové seriály nahoru...
Btw. Dá se dostat do mínusu (asi jo, ne?) a mají některý lidi mínus? Koukala jsem na největší procentuální vzestup a někdo tam má 100 % nahoru a má 108... Asi plnil nějakou tu výzvu, jinak by nebyl někdo snad tak nízko...
Clear napsal(a):
Btw. Dá se dostat do mínusu (asi jo, ne?) a mají některý lidi mínus? Koukala jsem na největší procentuální vzestup a někdo tam má 100 % nahoru a má 108... Asi plnil nějakou tu výzvu, jinak by nebyl někdo snad tak nízko...
Já myslím, že to nejde dostat se do mínusu. Nejde přece nakoupit "na sekeru" když nemáš dost kreditů a když seriál klesne hodně tak vypadne z žebříčku a tím pádem je to 0. Někdo zde tuším psal, že se dostal přesně na nulu a není za to výzva, ale mínus asi nejde.
Clear napsal(a):
No taky mě napadá, jak by se to dalo líp zjistit, jestli seriál půjde nahoru nebo dolů, ale zase tolik času se mi tomu věnovat nechce...
Ono stačí sledovat, co se tak děje. Když vím, že se v noci vysílá epizoda, tak nejspíš lidi budou na profilu. Pokud je o nich článek, tak taky.
ševča napsal(a):
Ono stačí sledovat, co se tak děje. Když vím, že se v noci vysílá epizoda, tak nejspíš lidi budou na profilu. Pokud je o nich článek, tak taky.
Tak tohle mi je jasný, ale není to zase tak spolehlivý ani tak moc výdělečný.