Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Owen napsal(a):
Takovou dobu čekám, až vypadne One Big Happy, abych se dostal na nulu a když konečně vypadne, tak se musí do žebříčku vrátit Switched at Birth :/
Já už na nule byl, žádná výzva za to není :-( Teď mě štve výzva 2 na 12. Už 3x jsem se přiblížil na +-2 a posledních pár dnů se mi vrací neprodejné seriály, tak zase skáču +100, druhý den to schodím a třetí se vrátí další seriál :-(
Engeneer napsal(a):
Já už na nule byl, žádná výzva za to není :-(
Příští běh třeba bude.
Pokud máte nápad na nějakou další výzvu tak máte šanci navrhnout nějakou na příští běh.
Fruiko napsal(a):
Pokud máte nápad na nějakou další výzvu tak máte šanci navrhnout nějakou na příští běh.
Co třeba Zbohatni během jednoho dne o 1000?
Spíš navrhuju přidat novou věc do Giftshopu - možnost odhalení skrytého požadavku výzvy, klidně za 1000 kreditů. Z některých už lezu po stropě, zvlášt, když ho už má 600 lidí a já nemám tucha jak na něj :D
Engeneer napsal(a):
Spíš navrhuju přidat novou věc do Giftshopu - možnost odhalení skrytého požadavku výzvy, klidně za 1000 kreditů. Z některých už lezu po stropě, zvlášt, když ho už má 600 lidí a já nemám tucha jak na něj :D
souhlasím :-D
Fruiko napsal(a):
Ztráta 500, 666 na seriálu :-D
Získat přesně 10 000 (což jsem měla a nic ... a těšila jsem se :-D)
Fruiko napsal(a):
Příští běh třeba bude.
už jsem to myslim psal, ale hodila by se výzva za prodání/návrat neprodejnýho seriálu
a ještě nápad, kdyby se daly koupit i seriály, který nejsou na burze a člověk by mohl spekulovat o růstu :) Minimálně by to u populárních novinek umožnilo koupit za levno (nejednou se stalo, že novej seriál dostal na burzu a měl hned cenu 150)
To bychom měli:-) Stihnu ještě Everest do konce kola?:D
Ach jaj, pri Forever som mala zárobok 663, ale začal už klesať.. Tak som tu výzvu Takhle obchoduje ďábel chcela získať s Leftovers, no a s dnešným super klesnutím som na ňom získala zase 663.. To nie je fér :D
Engeneer napsal(a):
To bychom měli:-) Stihnu ještě Everest do konce kola?:D
taky bych chtěl, potřebuju ještě ale pár tisíc dolu. Spíš se obávám, že to nestihnu :)) Aspoň den na dva draky a houf draků bych ještě chtěl stihnout...