Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jinak předběžný odhad konce tohoto kola je 30.9.2014.
Nešla by zařadit tabulka s výsledky z minulých kol?? Hodnota konta. Aby si člověk mohl porovnat jak si vedl a jak si vede ??
Ajam napsal(a):
Nešla by zařadit tabulka s výsledky z minulých kol?? Hodnota konta. Aby si člověk mohl porovnat jak si vedl a jak si vede ??
Je to v pořadí, ale jelikož kola měla různou délku a probíhala v různých období sezóny, tak to není moc vypovídající.
Biskin napsal(a):
teď už mám 43, zítra finišujem, tak máš poslední šanci :)
Nakonec mi pod čarou skončilo jen 40 tuším, tak zas příště :)
Asi to bude blbá otázka, ale zpětně se výzvy uznávat nebudou, že?:D Podruhé se mi na nulu už nechce :D
jukab napsal(a):
Nakonec mi pod čarou skončilo jen 40 tuším, tak zas příště :)
mně 41 :)
Fruiko napsal(a):
Je to v pořadí, ale jelikož kola měla různou délku a probíhala v různých období sezóny, tak to není moc vypovídající.
Fajn díky za odpověď. No mě nešlo o nějakou "statistiku" jen o takovou tu soutěž se sebou sama a pokus o překonání. Jo ta délka jednotlivých kol je trochu zavádějící co se týče období - ta se nikdy a nikde ani na skutečné burze nevyvíjejí stejně.
Asi sa nedozviem, koľká som nakoniec skončila, že? Lebo celý týždeň som nebola na nete a predtým som predala všetky seriály, aby som moc nestratila, ale aj tak by som rada vedela, koľkí ma ešte za tie tri dni predbehli v bodoch :)
Tak kdo dá první výzvu Absolutni nula? Mám 374 a chci dolů, ale 0 = konec hraní, tak nevím :)
Lill napsal(a):
Asi sa nedozviem, koľká som nakoniec skončila, že? Lebo celý týždeň som nebola na nete a predtým som predala všetky seriály, aby som moc nestratila, ale aj tak by som rada vedela, koľkí ma ešte za tie tri dni predbehli v bodoch :)
Někde jsem tu tuším zahlídl, že se výhledově chystá...vydrž :)