Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Lill napsal(a):
Toto kolo sú nejaké iné parametre na klesanie/stúpanie? Lebo sa mi zdá, že to lieta hore-dolu inak ako minulé kolá :D
A inak na to, že sa moc nesnažím, som sa celkom rýchlo dostala vyššie v 100vke.
Všechno při starém... ;-)
Já mám asi nějakou chybu v matrixu. Píše mi to, že jsem od včerejška spadla o 52 dolů, přitom mám koupené 4 seriály. Jednomu se nic nezměnilo, dva spadli shodně o devět dolů a jeden šel nahoru o 28, takže jestli dobře počítám, tak bych měla jít o 10 nahoru a ne o 52 dolů?
Ivy napsal(a):
Já mám asi nějakou chybu v matrixu. Píše mi to, že jsem od včerejška spadla o 52 dolů, přitom mám koupené 4 seriály. Jednomu se nic nezměnilo, dva spadli shodně o devět dolů a jeden šel nahoru o 28, takže jestli dobře počítám, tak bych měla jít o 10 nahoru a ne o 52 dolů?
nevyletěl ti nějaký za 62 ze hry?
Drunk_Queen napsal(a):
nevyletěl ti nějaký za 62 ze hry?
Aha, já jsem debil, já myslela, že se ten čtvrtý nezměnil a nevšimla jsem si, že vypadnul :D
Tak beru zpět, děkuji :D
Za toto kolo budu rychleji na nule než se naději, netušíte čím to je?
Nevím, taky mi to tentokrát moc nejde. Nejmenší ztrátu jsem paradoxně měla, když jsem byla 4 dny mimo net.
JJ ukazuje se, že letní kolo je mnohem těžší, protože nejsou moc předvidatelné velké výkyvy. Na podzim se to s novou sezónou zase vrátí do starých kolejí.
Hlavně že já se snažím cíleně zbankrotovat a furt mi to nejde :D.
Já taky padám :D Za chvíli budu na nule :D
Já jsem skoro na nule :D