Diskuzní fórum

Tradegame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
26. 9. 2014 / 20:21:42 (před 10 roky)
off
ševča napsal(a):

Fakt? Zdálo se mi, že to bývalo delší.

První kolo bylo trošku delší, ale druhé už se délkou velmi podobalo tomu současnému. :)

12Nicol
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
26. 9. 2014 / 21:38:27 (před 10 roky)
off

Začla jsem hrát nedávno. Tak mám takový blbý dotaz. Bude nové kolo, to se jako jede od začátku zase od 1000? Takže to co jsem si naškudlila už nebude nebo jak to je?.Dík

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
26. 9. 2014 / 21:59:18 (před 10 roky)
off
12Nicol napsal(a):

Začla jsem hrát nedávno. Tak mám takový blbý dotaz. Bude nové kolo, to se jako jede od začátku zase od 1000? Takže to co jsem si naškudlila už nebude nebo jak to je?.Dík

Presne tak :) Všetci pôjdu zase od 1000.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
26. 9. 2014 / 23:22:55 (před 10 roky)
off

Přiznám se, že to mi na tom trošku vadí. Člověk si s tím dá tu práci, dívá se po netu, co by dneska mohlo přilákat lidi, pak si to rozpočítává, když ještě nemá dost bodů, a za tři měsíce je zas na začátku. Nešlo by třeba udělat jedno kolo, co bude běžet furt, nebo si moct vyměnit kredity za body? Než totiž mám dost, abych toho mohla kupovat víc (za 1000 koupíte tak 3 seriály), tak mně to zas tak moc nebaví. V tomhle kole jsem se někam dostala až 2 týdny zpátky a už budu zas na 1000. A je fakt, že kredity na nic nepoužívám.

jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
27. 9. 2014 / 08:51:36 (před 10 roky)
off

1:října? Tak to už asi nezkrachuju :( Ale podařilo se mi získat výzvu Sbírka jen na okrasu, tak aspoň něco :)

Danielle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
27. 9. 2014 / 20:55:37 (před 10 roky)
off
ševča napsal(a):

Přiznám se, že to mi na tom trošku vadí. Člověk si s tím dá tu práci, dívá se po netu, co by dneska mohlo přilákat lidi, pak si to rozpočítává, když ještě nemá dost bodů, a za tři měsíce je zas na začátku. Nešlo by třeba udělat jedno kolo, co bude běžet furt, nebo si moct vyměnit kredity za body? Než totiž mám dost, abych toho mohla kupovat víc (za 1000 koupíte tak 3 seriály), tak mně to zas tak moc nebaví. V tomhle kole jsem se někam dostala až 2 týdny zpátky a už budu zas na 1000. A je fakt, že kredity na nic nepoužívám.

Právě, že o to tady jde ne..dostat se z 1000 na nějakou vyšší částku tím, co si myslíš že poroste..a ne že si za kredity koupím víc bodů..to by už nebyla ta hra..

beavis
Uživatel od první verze | Cool level: 32 | Debra Morgan
30. 9. 2014 / 23:03:27 (před 10 roky)
off

Vím, že už něco podobného bylo slíbeno a Fruiko nestíhá, ale nešlo by udělat nějaké shrnutí nemusí to být rovnou nějaký velký článek přestože by téhle hře slušela trochu "reklama" hra je skvělá a snad by se zapojilo i víc hráčů. Stačilo by mě úplně jen pár statistických údajů třeba kolik lidí se celkem zapojilo do hry kolik nejvíc lidí hrálo denně a takové věci co si člověk zjistit nemůže nebo co vás napadá.
Jinak já už se na konec kola docela těším přestože to bylo jen letní "odpočinkové" kolo tak ted asi zřejmě zvolním tempo a nebo si dám i chvilkami pauzu, ale docela mě láká ten začátek jak píše Danielle od 1 000 se cpát pomalu nahoru.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
1. 10. 2014 / 07:11:51 (před 10 roky)
off

Restart někdy okolo oběda, ať si stihnete prohlédnout včerejší čísla.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
1. 10. 2014 / 13:02:43 (před 10 roky)
off

Aj ja sa na nové kolo teším, lebo toto letné ma nebavilo a ani som takmer nehrala.. Keď som niekde išla na týždeň, tak mi to len tak stálo a potom sa to aj tak nehýbalo / respektíve cez leto sa seriály hýbali tak, že som to nevedela odhadnúť, tak ma to nebavilo :D

phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
1. 10. 2014 / 16:44:01 (před 10 roky)
off
Lill napsal(a):

Aj ja sa na nové kolo teším, lebo toto letné ma nebavilo a ani som takmer nehrala.. Keď som niekde išla na týždeň, tak mi to len tak stálo a potom sa to aj tak nehýbalo / respektíve cez leto sa seriály hýbali tak, že som to nevedela odhadnúť, tak ma to nebavilo :D

Já to teď taky ke konci nehrála, protože jsem se nemohla zbavit těch "mrtvých" seriálů, tak mě to štvalo :D

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."