Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Líbí se mi, že stejnou hodnotu majetku má 9 lidí, ale v síni slávy je Fruico :)
Kurde, tak to mě celkem naštvalo, že je restart někdy v 9 ráno, když obchoduju vždycky tak kolem 7. Takhle mám hned prokoučovaný jeden den. Možná by příště nebylo špatné udělat nějakou 24 hodinovou přestávku, kdy by se jasně řeklo v kolik bude začátek dalšího kola.
LadyJ napsal(a):
Líbí se mi, že stejnou hodnotu majetku má 9 lidí, ale v síni slávy je Fruico :)
Protože Fruiko obchodoval první, což je sekundární kritérium. Výhoda toho být restartujícím. :D
Když se tak koukám na výsledky v sekci "nejlepší investoři" tak restart nemohl být v lepší dobu. To se povedlo aspon na vrcholu bude víc lidí.
Není něco s výpočtem procentuálního nárůstu majetku? Včera jsem měl přesně 1000 a dneska mám 1333, což by měl být podle mě nárůst 33,3%, ale ukazuje se jenom 24,98%.
Tý jo, som zvedavá, na koľko sa iZombie vyšplhá :D
btw budú sa prideľovať aj trofej/resp. hviezdička k trofeji za minulé kolo?
Koukám, že dnes jsou téměř všichni v červených číslech. Takový sešup a ani jsem nesplnila nějakou výzvu:(
No já měla iZombie i Royals, tak jsem klesala hodně - přes 6%, ale taky žádná výzva neblikla.
Ahoj, mohl by by mi někdo říci, jak je možné, že mám koupené od včera 3 seriály, všechny tři mám v plusu(od včera stouply), ale přesto mi to píše, že jsem od včera klesla o 60 bodů? :/
Pavlína Melicharova napsal(a):
Ahoj, mohl by by mi někdo říci, jak je možné, že mám koupené od včera 3 seriály, všechny tři mám v plusu(od včera stouply), ale přesto mi to píše, že jsem od včera klesla o 60 bodů? :/
Nějakej jinej seriál ti vypadnul?
Hrubým odhadem bych to viděl na Chicago Fire.