Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pavlína Melicharova napsal(a):
Ahoj, mohl by by mi někdo říci, jak je možné, že mám koupené od včera 3 seriály, všechny tři mám v plusu(od včera stouply), ale přesto mi to píše, že jsem od včera klesla o 60 bodů? :/
V pravém sloupci se podívej na Moje konto, tam uvidíš, jestli ti nějaký seriál nevypadl.
Fruiko napsal(a):
Nějakej jinej seriál ti vypadnul?
Hrubým odhadem bych to viděl na Chicago Fire.
Aha, no jasně :D :) díky za radu i tobě i LadyJ :))
Bude, prosím, aj hviezdička na trofeji za minulé kolo? Vtedy ma to už nebavilo, ale chcela som sa udržať v 100vke kvôli tej hviezdičke, a aj tak ju nemám :D
Konecne mam trofej "dabelsky vydelecny serial", a zrovna za Daredevila :)
Biskin napsal(a):
Konecne mam trofej "dabelsky vydelecny serial", a zrovna za Daredevila :)
Tak to gratuluji :-) Já zatím nepřišel na to, co je zrovna k téhle zapotřebí ...
T.E.O.N.A.S napsal(a):
Tak to gratuluji :-) Já zatím nepřišel na to, co je zrovna k téhle zapotřebí ...
taky nevim, ale tipuju, že to bude mít co dočinění s číslem 666 :D
jsem si uvědomil, že mám vlastně: "Takhle obchoduje ďábel" a ne ten "ďábelsky výdělečný seriál". Tak se omlouvám za matení a taky samozřejmě nevim, co je k tomu potřeba. :)
Biskin napsal(a):
jsem si uvědomil, že mám vlastně: "Takhle obchoduje ďábel" a ne ten "ďábelsky výdělečný seriál". Tak se omlouvám za matení a taky samozřejmě nevim, co je k tomu potřeba. :)
Takhle obchoduje ďábel taky nemám, ale tam alespoň tuším :-)
mna by zaujimalo ako moze mat Khamul 68 splnenych vyziev, ked 4 z celkoveho poctu 70 este nik nesplnil. nejako mi to nevychadza...
risokramo napsal(a):
mna by zaujimalo ako moze mat Khamul 68 splnenych vyziev, ked 4 z celkoveho poctu 70 este nik nesplnil. nejako mi to nevychadza...
teď už 69, taky nechápu