Diskuzní fórum

Tradegame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Clear
Redaktor | Cool level: 53 | Roy
22. 5. 2015 / 08:31:12 (před 9 roky)
off

Jak to vypadá s odhadovaným ukončením tohoto kola? Je psáno na začátku (konci) letních prázdnin podle vývoje. Minulý "překlop" do nové hry jsem nestihla a bohužel jsem ten den zrovna zapomněla nakoupit, takže jsem první den (který je velmi důležitý pro hru...) neposkočila prakticky vůbec. Mám to chápat tak, že je začátek nového kola úmyslně tajen, aby lidé neustále kontrolovali hru a nezaháleli ani jediný den, nebo nám Fruiko prozradí v (stačí menším) předstihu, jak kdy to tak asi bude?

Seriálový maniak, překladatelka a velká fanynka sci-fi seriálů. Překládám seriály: Suits, Homeland, The Strain, The Americans a další. Působím na stránce neXtWeek.cz.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
22. 5. 2015 / 10:24:26 (před 9 roky)
off

Spíš bych ti viděl na začátek. Ale jedu hnedka z kraje na FFko, tak nevím jak budu stíhat.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
ZombiePanda
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
11. 6. 2015 / 11:03:15 (před 9 roky)
on

Sakra niektoré Výzvy sú frustrujúce. Práve sa snažím získať Ďábelsky výdělečný seriál a včera mi chýbala presne jedna cenová jednotka aby som ho získal s The Magicians, tak som si vravel - s trochou šťastia stúpne v noci len o 1. Samozrejme stúpol o 2 :D

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
29. 6. 2015 / 00:07:53 (před 9 roky)
off

Stíha sa reštart teraz na začiatku prázdnin? :)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
29. 6. 2015 / 07:09:22 (před 9 roky)
off

Přemýšlel jsem na tím a pokud by byl restart teď, tak nejzábavnější část sezóny (tedy start) by byla uprostřed kola. Nebo bychom museli dát je dvouměsíční kolo.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
curling
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
5. 7. 2015 / 00:14:54 (před 9 roky)
off

Včera jsem nakoupil všechny seriály s tím, že budu mít splněnou další výzvu, ale ejhle, nesplněno..Jak je to možné? :(

curling
T.E.O.N.A.S
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
5. 7. 2015 / 00:19:09 (před 9 roky)
off

Ten seriál Broke, který tam dnes přibyl, jsi včera nejspíš neměl, ne? :-)

A zombie killer with a zombie motive.
LadyJ
6. 7. 2015 / 06:41:42 (před 9 roky)
off

Blbá Stargate, blbej Dexter a ještě blbější Two and a Half Men. Chtěla jsem získat výzvu patří ti celá burza a tihle se museli zrovna dnes dostat do žebříčku. Ztratila jsem akorát 602 bodů a ani jsem za to nesplnila jedinou výzvu :(

Neskloněni, nepokořeni, nezlomeni.
T.E.O.N.A.S
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
6. 7. 2015 / 10:17:10 (před 9 roky)
off
LadyJ napsal(a):

Blbá Stargate, blbej Dexter a ještě blbější Two and a Half Men. ... Ztratila jsem akorát 602 bodů a ani jsem za to nesplnila jedinou výzvu :(

To je ještě dobrý, já jsem při plnění téhle výzvy přišel o víc než 2500 bodů a pěkně se propadl v žebříčku.

A zombie killer with a zombie motive.
LadyJ
6. 7. 2015 / 10:24:20 (před 9 roky)
off

Dnes to zkusím znovu. Tak ať nikoho ani nenapadne přidat si do olíbených nějaký seriál, který není v žebříčku! :D

Neskloněni, nepokořeni, nezlomeni.