Diskuzní fórum

Tradegame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Jam
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
23. 11. 2013 / 16:20:01 (před 10 roky)
off
Clear napsal(a):

Aby to nevypadalo, že je o ten přepočet dvakrát denně tak zájem... Myslím, že ne každý má čas viset na internetu a sledovat 2x denně, jak se to hýbe nebo nehýbe. Myslím, že stačí přepočet jednou denně.

A nejseš sama :)

Květa-k
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 11. 2013 / 16:30:40 (před 10 roky)
off
Clear napsal(a):

Aby to nevypadalo, že je o ten přepočet dvakrát denně tak zájem... Myslím, že ne každý má čas viset na internetu a sledovat 2x denně, jak se to hýbe nebo nehýbe. Myslím, že stačí přepočet jednou denně.

..třetí do party :D

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
23. 11. 2013 / 21:07:16 (před 10 roky)
off

a však není žádné pravidlo, že musíš stihnout každý přepočet. o tom to je.

Nova.Niky
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
24. 11. 2013 / 15:09:21 (před 10 roky)
off

Super hra...jsem určitě pro častější přepočítávání...aspoň 2x denně :)

There is no aspect, no facet, no moment of life that can't be improved with pizza - Daria
Palin
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
26. 11. 2013 / 23:03:44 (před 10 roky)
off
ševča napsal(a):

a však není žádné pravidlo, že musíš stihnout každý přepočet. o tom to je.

Ne, o tom to není. V případě zavedení více přepočtů denně by se to tomu však přiblížilo. Pak je otázkou, zda lidé chtějí hru, kde záleží především na jejich schopnosti odhadu, či hru, kde jde o to, jaký mají lidé přístup k internetu během dne.

Exredaktorka
27. 11. 2013 / 08:43:46 (před 10 roky)
off
Palin napsal(a):

Ne, o tom to není. V případě zavedení více přepočtů denně by se to tomu však přiblížilo. Pak je otázkou, zda lidé chtějí hru, kde záleží především na jejich schopnosti odhadu, či hru, kde jde o to, jaký mají lidé přístup k internetu během dne.

jednou denně se k internetu dostane v dnešní době každý. ten odhad by tam fungoval pořád. i teď je přepočet závislý na tom, jak lidi v průběhu dne mají zájem o určité seriály. tím, že by se to přepočítávalo častěji, se to nezmění. ty klidně můžeš dál kontrolovat jednou denně a čísla budou stejná, jako když se to dělá jednou, ale kdo má čas se tu stavit víckrát a hra ho baví, by měl zábavu a nemusel by čekat celý den, než se něco pohne. pak to dopadá, že do toho zbytečně šťouráme a občas si to ještě zhoršíme.

wexzuz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
27. 11. 2013 / 17:53:21 (před 10 roky)
off

Nevím jestli jsem hru zatím správně pochopila, ale rozhodně to bude zábava!

Pravopis nebyl nikdy moje silná stránka.
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
27. 11. 2013 / 18:12:23 (před 10 roky)
off
ševča napsal(a):

jednou denně se k internetu dostane v dnešní době každý. ten odhad by tam fungoval pořád. i teď je přepočet závislý na tom, jak lidi v průběhu dne mají zájem o určité seriály...

Hromadně ignorujete to, co už psal Fruiko. Přepočet je relativně náročný na server a prostě bude jen jeden, tam opravdu není dál o čem diskutovat. To co pak dál dodáváš není přesné, těch faktorů, co ovlivňují růst nebo pokles seriálu, je víc...

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Exredaktorka
27. 11. 2013 / 21:04:34 (před 10 roky)
off
megawir napsal(a):

Hromadně ignorujete to, co už psal Fruiko. Přepočet je relativně náročný na server a prostě bude jen jeden, tam opravdu není dál o čem diskutovat. To co pak dál dodáváš není přesné, těch faktorů, co ovlivňují růst nebo pokles seriálu, je víc...

když už na to tolik lidí reagovalo, nepřišlo mi nutné to ukončovat pro případ, že by někdy přepočet nebyl tak náročný.
to druhé bylo myšleno spíš jako příklad, protože já dodnes moc nechápu, jak je to určováno, když to neovlivňují názory, návštěva stránek a já nevím, na co ještě padla řeč. ale pokud to chápu správně, naše nákupy to neovlivní, což bylo to podstatné v téhle myšlence.

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
27. 11. 2013 / 21:25:05 (před 10 roky)
off
ševča napsal(a):

když už na to tolik lidí reagovalo, nepřišlo mi nutné to ukončovat pro případ, že by někdy přepočet nebyl tak náročný.
to druhé bylo myšleno spíš jako příklad, protože já dodnes moc nechápu, jak je to určováno, když to neovlivňují názory, návštěva stránek a já nevím, na co ještě padla řeč. ale pokud to chápu správně, naše nákupy to neovlivní, což bylo to podstatné v téhle myšlence.

Já nevím co by se mělo měnit na tom, co Fruiko jasně řekl. Tolik lidí? :) Tradegame hrají stovky lidí, neozvalo se ani procento (ono by to bylo jedno, to téma bylo uzavřeno hned v úvodu). Jak se to přesně počítá? Detaily jsou samozřejmě neveřejné, o tom to je.

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss