Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jó Everest. To bylo taky něco, snad měsíc trvalo, než mi to vyšlo.
LadyJ napsal(a):
Dnes to zkusím znovu. Tak ať nikoho ani nenapadne přidat si do olíbených nějaký seriál, který není v žebříčku! :D
Držím palce, jsem na tom úplně stejně!!!
Tak se nám to opět nepovedlo...já už spadl o 20 míst :( :(
Vy šmejdi, přiznejte se, kdo si dal do oblíbených My Mad Fat Diary.
Tak co bude dneska restart jak byl určen druhý termín? Nebo byl zamýšlen až konec VŠ prázdnin?
prosím, kdy bude restart? Ať se na můžu psychicky připravit:)
Při restartu všichni spadnou zase na 1000bodů? Nebo co to přesně udělá? Mám všechny seriály prodat a budu si je moct koupit znovu? Nehraji to moc dlouho.. Díky
Isabo1 napsal(a):
Při restartu všichni spadnou zase na 1000bodů? Nebo co to přesně udělá? Mám všechny seriály prodat a budu si je moct koupit znovu? Nehraji to moc dlouho.. Díky
Ano, po restartu budeme mít všichni opět 1 000 prostředků. Seriály prodávat nemusíš, po restartu si budeš moct koupit libovolné seriály v celkové hodnotě max. 1 000 prostředků, které budeš mít k dispozici.
Drunk_Queen napsal(a):
Ano, po restartu budeme mít všichni opět 1 000 prostředků. Seriály prodávat nemusíš, po restartu si budeš moct koupit libovolné seriály v celkové hodnotě max. 1 000 prostředků, které budeš mít k dispozici.
Děkuji. Tak to budu držet minutu ticha za některé moje oblíbené ( a vydělečné):-) Teď už si je nebudu moct dovolit ..
RESTART proveden.