Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dneska 99 % seriálů v mínusu. Krutý. Zajímalo by mě, jestli někdo neprodělal.
Blázen z Jericha napsal(a):
Jo, já byl včera líný vyměnit si seriály a hned 402 do mínusu :)
Blázen z Jericha napsal(a):
Já mám +42 :)
Drunk_Queen napsal(a):
Já mám +42 :)
Taky mám + 40 bodů. :-)
Tak já se taky přidám. Mám to podobně jako Locke když jsem viděl, že to za moc stát nebude tak jsem jen od oka nechal pár seriálů, ale hlavně to bylo z lenosti a výsledek -42 bodů.
Já teda -44, ale to není nic hrozného a neobvyklého.
ševča napsal(a):
Já teda -44, ale to není nic hrozného a neobvyklého.
Nojo, ale beavis se do červených čísel ještě nikdy nedostal :D
migilko napsal(a):
Nojo, ale beavis se do červených čísel ještě nikdy nedostal :D
On i beavis se dostává do červených čísel jen tohle období se mi to podařilo minimálně dvakrát. Většinou tak jako ted z lenosti když vím, že bude slabší den a nebo se mi jen nechce ten den hrát, ale už se mi podařilo na jednom seriálu za jeden den utopit přes 100 věděl jsem, že půjde hodně dolů a musím ho prodat, ale zapomněl jsem - aspon za to byla výzva.
beavis napsal(a):
On i beavis se dostává do červených čísel jen tohle období se mi to podařilo minimálně dvakrát. Většinou tak jako ted z lenosti když vím, že bude slabší den a nebo se mi jen nechce ten den hrát, ale už se mi podařilo na jednom seriálu za jeden den utopit přes 100 věděl jsem, že půjde hodně dolů a musím ho prodat, ale zapomněl jsem - aspon za to byla výzva.
Ještě horší je, když víš, že nějaký seriál půjde strašně nahoru, ale zapomeneš si ho koupit (to se mi nedávno stalo u Childhoods End nebo něčeho takového). A pak se divím, že v ten den mají všichni o 150 bodů víc než já :)