Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nemal byť dnes v noci aj reštart? Alebo sa oznam na stránke hry "Toto kolo bude ukončeno nejspíš na konci roku" týka konca ktorého roku? :)
Já si taky říkal zda proběhne restart, ale musíme nechat Fruika vydechnout po silvestru a ted dostatečně spamovat - jak vždy píše aby si toho všiml. Však restart nemusí být od prvního, je to v zásadě jedno kdy.
beavis napsal(a):
Já si taky říkal zda proběhne restart, ale musíme nechat Fruika vydechnout po silvestru a ted dostatečně spamovat - jak vždy píše aby si toho všiml. Však restart nemusí být od prvního, je to v zásadě jedno kdy.
Tak nech to teraz ani nereštartuje. Práve sa mi začalo dariť. V túto noc som zarobila 9% a 1237 (!)- ale prekvapilo ma, že ani trofej žiadna za to nie je.:(
(ja viem, že ty sa na tom môžeš akurát tak uchechtávať:) )
beavis napsal(a):
Restart si dáme na začátku školního roku.
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee, žiaden reštart :D som na tom celkom dobre a zase začínať od 1000 by bolo na nervy :)
To je pravda. Na druhou stranu to dneska hodně stouplo. Pokud to tak bude i v dalších pár dnech, tak by se zrovna teď líp dohánělo.
Fruiko napsal(a):
Restart si dáme na začátku školního roku.
Néééé to mě chceš zabít já už bych potřeboval pauzu. Těšil jsem se na splnění výzvy "janka" a jiných nižších hodnot teda pokud tam nemáš výzvu za 100 000.
No tak hecni se a udělej si na nás chvilku nemusí to být hned, ale rok v kuse je trochu dost.
beavis napsal(a):
Néééé to mě chceš zabít já už bych potřeboval pauzu. Těšil jsem se na splnění výzvy "janka" a jiných nižších hodnot teda pokud tam nemáš výzvu za 100 000.
No tak hecni se a udělej si na nás chvilku nemusí to být hned, ale rok v kuse je trochu dost.
Veď sa hecni ty a pokús sa do jari prehrať toľko, koľko si si doteraz nahonobil. To dáš! My ti veríme, my ťa podporíme :D
Lebo keď sa pozriem na rebríček naj investorov, tak je to až demotivujúci ten obrovský náskok, čo máš (a zo dvaja ďalší) pred nami ostatnými cca + - 10tácovými.
beavis napsal(a):
Sem myslel pololetí. Jako na konci ledna. Budu muset dospecifikovat. :D