Diskuzní fórum

Tradegame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

darebnica
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
1. 1. 2016 / 20:54:26 (před 8 roky)
off

Nemal byť dnes v noci aj reštart? Alebo sa oznam na stránke hry "Toto kolo bude ukončeno nejspíš na konci roku" týka konca ktorého roku? :)

Množstvo a kvalita materiálu vyhuleného nemá priamy vplyv na kvalitu článku a následne ani na kvalitu a množstvo zhulených diskutérov a ich príspevkov.
beavis
Uživatel od první verze | Cool level: 32 | Debra Morgan
1. 1. 2016 / 23:18:11 (před 8 roky)
off

Já si taky říkal zda proběhne restart, ale musíme nechat Fruika vydechnout po silvestru a ted dostatečně spamovat - jak vždy píše aby si toho všiml. Však restart nemusí být od prvního, je to v zásadě jedno kdy.

darebnica
2. 1. 2016 / 14:29:45 (před 8 roky)
off
beavis napsal(a):

Já si taky říkal zda proběhne restart, ale musíme nechat Fruika vydechnout po silvestru a ted dostatečně spamovat - jak vždy píše aby si toho všiml. Však restart nemusí být od prvního, je to v zásadě jedno kdy.

Tak nech to teraz ani nereštartuje. Práve sa mi začalo dariť. V túto noc som zarobila 9% a 1237 (!)- ale prekvapilo ma, že ani trofej žiadna za to nie je.:(

(ja viem, že ty sa na tom môžeš akurát tak uchechtávať:) )

Množstvo a kvalita materiálu vyhuleného nemá priamy vplyv na kvalitu článku a následne ani na kvalitu a množstvo zhulených diskutérov a ich príspevkov.
Editováno: 1x | Naposledy: 2. 1. 2016 / 14:30:21
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
2. 1. 2016 / 15:20:54 (před 8 roky)
off
beavis napsal(a):

Restart si dáme na začátku školního roku.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Zaphyra
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
2. 1. 2016 / 15:53:45 (před 8 roky)
off

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee, žiaden reštart :D som na tom celkom dobre a zase začínať od 1000 by bolo na nervy :)

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
2. 1. 2016 / 16:09:16 (před 8 roky)
off

To je pravda. Na druhou stranu to dneska hodně stouplo. Pokud to tak bude i v dalších pár dnech, tak by se zrovna teď líp dohánělo.

beavis
Uživatel od první verze | Cool level: 32 | Debra Morgan
2. 1. 2016 / 17:12:16 (před 8 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Restart si dáme na začátku školního roku.

Néééé to mě chceš zabít já už bych potřeboval pauzu. Těšil jsem se na splnění výzvy "janka" a jiných nižších hodnot teda pokud tam nemáš výzvu za 100 000.
No tak hecni se a udělej si na nás chvilku nemusí to být hned, ale rok v kuse je trochu dost.

darebnica
2. 1. 2016 / 19:42:17 (před 8 roky)
off
beavis napsal(a):

Néééé to mě chceš zabít já už bych potřeboval pauzu. Těšil jsem se na splnění výzvy "janka" a jiných nižších hodnot teda pokud tam nemáš výzvu za 100 000.
No tak hecni se a udělej si na nás chvilku nemusí to být hned, ale rok v kuse je trochu dost.

Veď sa hecni ty a pokús sa do jari prehrať toľko, koľko si si doteraz nahonobil. To dáš! My ti veríme, my ťa podporíme :D

Lebo keď sa pozriem na rebríček naj investorov, tak je to až demotivujúci ten obrovský náskok, čo máš (a zo dvaja ďalší) pred nami ostatnými cca + - 10tácovými.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
2. 1. 2016 / 21:57:45 (před 8 roky)
off
beavis napsal(a):

Sem myslel pololetí. Jako na konci ledna. Budu muset dospecifikovat. :D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Janulka93
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
5. 1. 2016 / 21:32:16 (před 8 roky)
off

Já si říkala, kdy už bude nové kolo. V domnění, že dostanu nějakou trofej, jsem asi před 3 týdny klesla na 39 a vyhrabat se z toho už nejde. :D