Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Měsíc od trailerů?
A to to z ničeho jiného nestoupá :)?
ševča napsal(a):
A to to z ničeho jiného nestoupá :)?
To ne, ale po traileročlánku ty zmíněné většinou raketově vyrostou. A po měsíci od článku většinou spadnou, pokud se jim nepodaří udržet zájem mas.
Fruiko napsal(a):
To ne, ale po traileročlánku ty zmíněné většinou raketově vyrostou. A po měsíci od článku většinou spadnou, pokud se jim nepodaří udržet zájem mas.
Ten vzestup jsem postřehla, ale když jsem přišla a všecko červené, jen pár zelených čísel a ty v rámci jednotek procent, tak mě to překvapilo.
Začíná se od úplného začátku, nebo je chyba, pokud nemám splněnou žádnou výzvu a mám na kontě 1000?
hanee napsal(a):
Začíná se od úplného začátku, nebo je chyba, pokud nemám splněnou žádnou výzvu a mám na kontě 1000?
Výzvy se uznají při prvním přepočtu. Snad.
Fruiko napsal(a):
Z včerejší.
Tak dík, že to zase bylo ohlášené, kdy k tomu přesně dojde a mně se povedlo jako minule ten restart prospat a nic nenakoupit...
Proběhlo víceméně podle plánu. Místo v 9 tak v 10.
Proběhl tedy restart. Proč mají někteří uložené výzvy a někteří jsou opět na nule?
hanee napsal(a):
Proběhl tedy restart. Proč mají někteří uložené výzvy a někteří jsou opět na nule?
Protože se nepřihlásili. Po prvním přístupu do hry se jim načtou splněné výzvy.