Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
b.Tom napsal(a):
Souhlasím.. Absolutně mi uniká, podle čeho se teď určuje hodnota seriálů :/
Ako sa určuje hodnota serálu je predsa napísané v pravidlách. https://www.serialzone.cz/tradegame/pravidla/
Raz za čas sa to síce zachová nepredvídateľne, ale i tak to na 99% funguje.
Ja už som objavila ten systém. Lenže zaberá to priveľa času a vlastne to dá dosť práce, aby človek "zarobil" majland. Je to únavné a musí sa to každodenne.
Keď som si predstavila, že hra má skončiť možno až na konci prázdnin, tak u mňa nie je šanca to dohrať. Takže som to vzdala už teraz a ďalej (zatiaľ) nehrám.
Rovnako moji kamoši. A to som bola na druhom mieste.
Clear napsal(a):
Nějaký nový systém? Už dlouho nemám nic nakoupeno, ale koukám, že jsem na tom možná "vydělala". :-)
Zrejme ti nejaký seriál pred časom vypadol medzi nepredajné a teraz sa vrátil do zoznamu obchodovaných, čiže ti to zvýšilo majetok.
darebnica napsal(a):
Zrejme ti nejaký seriál pred časom vypadol medzi nepredajné a teraz sa vrátil do zoznamu obchodovaných, čiže ti to zvýšilo majetok.
Myslím, že to myslela spíš tak, že všichni klesají, tudíž tím, že zůstala na stejné hodnotě, vlastně "vydělala" :D.
No jako já teď nakupuju naprosto náhodně a alespoň jsem ten pokles zpomalila.
Drunk_Queen napsal(a):
Myslím, že to myslela spíš tak, že všichni klesají, tudíž tím, že zůstala na stejné hodnotě, vlastně "vydělala" :D.
Přesně tak jsem to myslela. :-)
darebnica napsal(a):
Ako sa určuje hodnota serálu je predsa napísané v pravidlách. https://www.serialzone.cz/tradegame/pravidla/
Raz za čas sa to síce zachová nepredvídateľne, ale i tak to na 99% funguje.
Ja už som objavila ten systém. Lenže zaberá to priveľa času a vlastne to dá dosť práce, aby človek "zarobil" majland. Je to únavné a musí sa to každodenne.
Dobrá, díky, zkusím na to ještě mrknout:)
Tyvole a to má být jako co ten dnešek :-O? Jako bych se vrátila do času z před skoro devadesáti let a měla deja vu dalšího černého pátku s pádem na burze :-O.
vsetky styri moje aktivne serialy pri poslednom prepocte klesli na cene (spolu 20). napriek tomu mam celkove na konte +3. ziaden serial sa mi do rebricka nevratil. co mi unika? nemate niekto podobny problem?
Už mě to RNG přestává bavit. Žádná logika, smysl, jen generátor náhodných čísel.
Tak přestaň hrát jak já. Taky mě to takhle nebavilo, ale Fruiko, myslím, vysvětlil, proč to je. Vyčítat to nikomu nepomůže.