Diskuzní fórum

Tradegame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

darebnica
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
29. 3. 2016 / 12:23:37 (před 8 roky)
off
b.Tom napsal(a):

Souhlasím.. Absolutně mi uniká, podle čeho se teď určuje hodnota seriálů :/

Ako sa určuje hodnota serálu je predsa napísané v pravidlách. https://www.serialzone.cz/tradegame/pravidla/

Raz za čas sa to síce zachová nepredvídateľne, ale i tak to na 99% funguje.
Ja už som objavila ten systém. Lenže zaberá to priveľa času a vlastne to dá dosť práce, aby človek "zarobil" majland. Je to únavné a musí sa to každodenne.

Keď som si predstavila, že hra má skončiť možno až na konci prázdnin, tak u mňa nie je šanca to dohrať. Takže som to vzdala už teraz a ďalej (zatiaľ) nehrám.
Rovnako moji kamoši. A to som bola na druhom mieste.

Množstvo a kvalita materiálu vyhuleného nemá priamy vplyv na kvalitu článku a následne ani na kvalitu a množstvo zhulených diskutérov a ich príspevkov.
darebnica
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
29. 3. 2016 / 12:26:16 (před 8 roky)
off
Clear napsal(a):

Nějaký nový systém? Už dlouho nemám nic nakoupeno, ale koukám, že jsem na tom možná "vydělala". :-)

Zrejme ti nejaký seriál pred časom vypadol medzi nepredajné a teraz sa vrátil do zoznamu obchodovaných, čiže ti to zvýšilo majetok.

Množstvo a kvalita materiálu vyhuleného nemá priamy vplyv na kvalitu článku a následne ani na kvalitu a množstvo zhulených diskutérov a ich príspevkov.
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
29. 3. 2016 / 14:28:45 (před 8 roky)
off
darebnica napsal(a):

Zrejme ti nejaký seriál pred časom vypadol medzi nepredajné a teraz sa vrátil do zoznamu obchodovaných, čiže ti to zvýšilo majetok.

Myslím, že to myslela spíš tak, že všichni klesají, tudíž tím, že zůstala na stejné hodnotě, vlastně "vydělala" :D.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
29. 3. 2016 / 21:31:29 (před 8 roky)
off

No jako já teď nakupuju naprosto náhodně a alespoň jsem ten pokles zpomalila.

Clear
Redaktor | Cool level: 53 | Roy
29. 3. 2016 / 21:37:55 (před 8 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Myslím, že to myslela spíš tak, že všichni klesají, tudíž tím, že zůstala na stejné hodnotě, vlastně "vydělala" :D.

Přesně tak jsem to myslela. :-)

Seriálový maniak, překladatelka a velká fanynka sci-fi seriálů. Překládám seriály: Suits, Homeland, The Strain, The Americans a další. Působím na stránce neXtWeek.cz.
b.Tom
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
30. 3. 2016 / 23:47:36 (před 8 roky)
off
darebnica napsal(a):

Ako sa určuje hodnota serálu je predsa napísané v pravidlách. https://www.serialzone.cz/tradegame/pravidla/

Raz za čas sa to síce zachová nepredvídateľne, ale i tak to na 99% funguje.
Ja už som objavila ten systém. Lenže zaberá to priveľa času a vlastne to dá dosť práce, aby človek "zarobil" majland. Je to únavné a musí sa to každodenne.

Dobrá, díky, zkusím na to ještě mrknout:)

- in omnia paratus -
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
20. 5. 2016 / 13:13:21 (před 8 roky)
off

Tyvole a to má být jako co ten dnešek :-O? Jako bych se vrátila do času z před skoro devadesáti let a měla deja vu dalšího černého pátku s pádem na burze :-O.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
risokramo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
5. 6. 2016 / 13:09:56 (před 8 roky)
off

vsetky styri moje aktivne serialy pri poslednom prepocte klesli na cene (spolu 20). napriek tomu mam celkove na konte +3. ziaden serial sa mi do rebricka nevratil. co mi unika? nemate niekto podobny problem?

Blázen z Jericha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
14. 6. 2016 / 12:37:26 (před 8 roky)
off

Už mě to RNG přestává bavit. Žádná logika, smysl, jen generátor náhodných čísel.

ČSFD.cz je odpad
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
15. 6. 2016 / 09:09:28 (před 8 roky)
off

Tak přestaň hrát jak já. Taky mě to takhle nebavilo, ale Fruiko, myslím, vysvětlil, proč to je. Vyčítat to nikomu nepomůže.