Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ja si myslím, ze někdo ovlivnuje hru. Uz se jenom snazim odhadnout, co udela ovlivnovac. Taky me to uz moc nebavi. Porad doufám, ze s tim konecne prestane.
Priznávam sa, každý večer sa pripojím do systému (mám to tu celé hacknuté, celé SZ :))) a nahodím tam nejakú náhodnú konštantu, ktorá všetko úplne rozhádže, muhehe!
Eat dirt, bitcheees! :DD
Nechcem slávu... Ani peniaze... Postačí mi obeta nejakého domáceho zvieraťa každý pondelok na pravé poludnie... Plus takých 1000 € prevodom na môj účet... Taktiež každý pondelok na pravé poludnie! :D
La.Volpe napsal(a):
SerialZone s teroristy nevyjednává!
Nedráždi hada bosou nohou! Zhodím server! A budete si môcť dopisovať akurát tak cez shoutboard. :DD
Konečně mám "Cos to Janku!" Těžká výzva.
Biskin napsal(a):
Konečně mám "Cos to Janku!" Těžká výzva.
Gratuluji koukal jsem již chvilku, že se o ni snažíš a ještě ji trefit takhle z dálky (-65) to je dobrej výkon.
beavis napsal(a):
Gratuluji koukal jsem již chvilku, že se o ni snažíš a ještě ji trefit takhle z dálky (-65) to je dobrej výkon.
No, úplně náhodně z dálky to neni. Jsem si to spočítal tak, abych měl přesnej počet prostředků po nákupu jednoho seriálu, kterej je na vypadnutí. A prostě jsem čekal až odpadne ;)
Biskin napsal(a):
No, úplně náhodně z dálky to neni. Jsem si to spočítal tak, abych měl přesnej počet prostředků po nákupu jednoho seriálu, kterej je na vypadnutí. A prostě jsem čekal až odpadne ;)
Jo takhle, tak to jsi měl dobře vymyšlený.
Koukám, že to v červnu neskončilo... tak jsem skončila já, všechny seriály vyřazené a prachy žádné. Stejně se přiznám, že mě to nějak přestalo bavit, protože v tom nebyl žádný systém, nebo jsem ho aspoň neviděla :-(