Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
A ovlivnovac je zpet....opravdu uprimne nechapu, jak to někoho muze bavit
Včera večer měla Alžběta Trojanová stream na Twitchi, kde rozebírala většinu dneska "zdražených" seriálů, tak možná to souvisí s tim, jak to spousta lidí hledala ;)
Fruiko by asi mohl vědět, jestli to začlo růst až kolem 23. hodiny večer.
no já nevím, vždycky když to začne, tak uživatelé, kteří teď zhruba víc než měsíc nehráli( zvrchu tabulky), najednou začnou hrát a mají zhruba stejný a dost velký nárůst.
anca napsal(a):
A ovlivnovac je zpet....opravdu uprimne nechapu, jak to někoho muze bavit
Jak to někoho může bavit - mohlo by jít o kredity do giftshopu. Dá se vydělat i přes 250 kreditů za den. Já sám si vyhrál za minulá kola pěknejch pár tisíc kreditů o což mi nešlo - já jsem soutěživý a moc mě to bavilo proto jsem to hrál.
beavis napsal(a):
Jak to někoho může bavit - mohlo by jít o kredity do giftshopu. Dá se vydělat i přes 250 kreditů za den. Já sám si vyhrál za minulá kola pěknejch pár tisíc kreditů o což mi nešlo - já jsem soutěživý a moc mě to bavilo proto jsem to hrál.
to mě nenapadlo, to by ovšem byla pěkná prasárna
Co se to děje? Vždyť ono se to teď dá i hrát. Asi nějakej bug.
Kolik je maximum bodů, které nějaký seriál získal od startu hry? Stranger Things vcelku válí. Už jsem ho dvakrát prodala s tím, že cena musí jít dolů a pořád se drží. Kdo má čas, může si snadno to, o kolik daný seriál klesne, nebo povyroste, zjistit. A taky trochu nechápu, co na takové hře lidi baví, ale přesto ji nějak odhadem hraju dál.
Já ho zatím neprodal. To jsme neměli říkat. Zejtra bude propad na nulu
možná by bylo reseni,kdyby se za tuhle hru nedavaly kredity, nebo alespon v mensi mire. Hrali by to ti, co chteji hrat a ne ti, co na tom chteji povodne vydelat. Ted by melo zacit nove kolo, tak by to možná chtelo zmenu.
anca napsal(a):
možná by bylo reseni,kdyby se za tuhle hru nedavaly kredity, nebo alespon v mensi mire. Hrali by to ti, co chteji hrat a ne ti, co na tom chteji povodne vydelat. Ted by melo zacit nove kolo, tak by to možná chtelo zmenu.
No a ako to je s tými kreditmi vlastne? Lebo mne napríklad nikdy nepribudli na konto za to, že som mala najvyšší prírastok v tradegame. Teda nestalo sa mi to veľakrát, ale občas hej. Jediný raz som mala aj najvyšší percentuálny nárast v TG, ale to ešte v minuloročnej hre a získala som za to trofej. Nič viac. A možno 5 bodov, neviem, podrobne to nesledujem. Mne sa to nejak nezdá, žeby sa tou hrou dali nejaké kredity zarobiť. Najviac kreditov som zarobila za prihlásenia sa, keď som sa prihlasovala napr. pol roka v kuse, tak za každý deň 5 kreditov. Zato mám cakomprask 3500 kreditov asi za dva roky.