Diskuzní fórum

Tradegame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

anca
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
3. 8. 2016 / 00:07:54 (před 8 roky)
off

A ovlivnovac je zpet....opravdu uprimne nechapu, jak to někoho muze bavit

Biskin
VIP | Cool level: 51 | Jay Pritchett
3. 8. 2016 / 08:59:20 (před 8 roky)
on

Včera večer měla Alžběta Trojanová stream na Twitchi, kde rozebírala většinu dneska "zdražených" seriálů, tak možná to souvisí s tim, jak to spousta lidí hledala ;)

Fruiko by asi mohl vědět, jestli to začlo růst až kolem 23. hodiny večer.

anca
3. 8. 2016 / 10:00:06 (před 8 roky)
off

no já nevím, vždycky když to začne, tak uživatelé, kteří teď zhruba víc než měsíc nehráli( zvrchu tabulky), najednou začnou hrát a mají zhruba stejný a dost velký nárůst.

beavis
Uživatel od první verze | Cool level: 32 | Debra Morgan
3. 8. 2016 / 14:18:51 (před 8 roky)
off
anca napsal(a):

A ovlivnovac je zpet....opravdu uprimne nechapu, jak to někoho muze bavit

Jak to někoho může bavit - mohlo by jít o kredity do giftshopu. Dá se vydělat i přes 250 kreditů za den. Já sám si vyhrál za minulá kola pěknejch pár tisíc kreditů o což mi nešlo - já jsem soutěživý a moc mě to bavilo proto jsem to hrál.

anca
3. 8. 2016 / 16:55:35 (před 8 roky)
off
beavis napsal(a):

Jak to někoho může bavit - mohlo by jít o kredity do giftshopu. Dá se vydělat i přes 250 kreditů za den. Já sám si vyhrál za minulá kola pěknejch pár tisíc kreditů o což mi nešlo - já jsem soutěživý a moc mě to bavilo proto jsem to hrál.

to mě nenapadlo, to by ovšem byla pěkná prasárna

Blázen z Jericha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
6. 8. 2016 / 08:32:00 (před 8 roky)
off

Co se to děje? Vždyť ono se to teď dá i hrát. Asi nějakej bug.

ČSFD.cz je odpad
Clear
Redaktor | Cool level: 53 | Roy
13. 8. 2016 / 01:31:10 (před 8 roky)
off

Kolik je maximum bodů, které nějaký seriál získal od startu hry? Stranger Things vcelku válí. Už jsem ho dvakrát prodala s tím, že cena musí jít dolů a pořád se drží. Kdo má čas, může si snadno to, o kolik daný seriál klesne, nebo povyroste, zjistit. A taky trochu nechápu, co na takové hře lidi baví, ale přesto ji nějak odhadem hraju dál.

Seriálový maniak, překladatelka a velká fanynka sci-fi seriálů. Překládám seriály: Suits, Homeland, The Strain, The Americans a další. Působím na stránce neXtWeek.cz.
Blázen z Jericha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
13. 8. 2016 / 11:25:14 (před 8 roky)
off

Já ho zatím neprodal. To jsme neměli říkat. Zejtra bude propad na nulu

ČSFD.cz je odpad
anca
31. 8. 2016 / 00:15:49 (před 8 roky)
off

možná by bylo reseni,kdyby se za tuhle hru nedavaly kredity, nebo alespon v mensi mire. Hrali by to ti, co chteji hrat a ne ti, co na tom chteji povodne vydelat. Ted by melo zacit nove kolo, tak by to možná chtelo zmenu.

darebnica
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
31. 8. 2016 / 00:44:44 (před 8 roky)
off
anca napsal(a):

možná by bylo reseni,kdyby se za tuhle hru nedavaly kredity, nebo alespon v mensi mire. Hrali by to ti, co chteji hrat a ne ti, co na tom chteji povodne vydelat. Ted by melo zacit nove kolo, tak by to možná chtelo zmenu.

No a ako to je s tými kreditmi vlastne? Lebo mne napríklad nikdy nepribudli na konto za to, že som mala najvyšší prírastok v tradegame. Teda nestalo sa mi to veľakrát, ale občas hej. Jediný raz som mala aj najvyšší percentuálny nárast v TG, ale to ešte v minuloročnej hre a získala som za to trofej. Nič viac. A možno 5 bodov, neviem, podrobne to nesledujem. Mne sa to nejak nezdá, žeby sa tou hrou dali nejaké kredity zarobiť. Najviac kreditov som zarobila za prihlásenia sa, keď som sa prihlasovala napr. pol roka v kuse, tak za každý deň 5 kreditov. Zato mám cakomprask 3500 kreditov asi za dva roky.

Množstvo a kvalita materiálu vyhuleného nemá priamy vplyv na kvalitu článku a následne ani na kvalitu a množstvo zhulených diskutérov a ich príspevkov.