Diskuzní fórum

Tradegame

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

beavis
Uživatel od první verze | Cool level: 32 | Debra Morgan
31. 8. 2016 / 11:25:00 (před 8 roky)
off
darebnica napsal(a):

No a ako to je s tými kreditmi vlastne? Lebo mne napríklad nikdy nepribudli na konto za to, že som mala najvyšší prírastok v tradegame. Teda nestalo sa mi to veľakrát, ale občas hej. Jediný raz som mala aj najvyšší percentuálny nárast v TG, ale to ešte v minuloročnej hre a získala som za to trofej. Nič viac. A možno 5 bodov, neviem, podrobne to nesledujem. Mne sa to nejak nezdá, žeby sa tou hrou dali nejaké kredity zarobiť. Najviac kreditov som zarobila za prihlásenia sa, keď som sa prihlasovala napr. pol roka v kuse, tak za každý deň 5 kreditov. Zato mám cakomprask 3500 kreditov asi za dva roky.

Kredity dostane jeden člověk co má největší přírůstek bodů za den v zásadě ten co je v "síni slávy" a to dostane desetinu toho co vydělal (zkráceně vydělala jsi např. 3. srpna 876 kreditů a dostala se do síně slávy takže jsi dostala 88 kreditů) A skutečně se na tom dá vydělat hooodně kreditů já jich vydělal opravdu pěknejch pár tisíc (opět opakuji o což mi nešlo jsem soutěživý a proto hraji dál i bez možnosti zjískat kredity a ted plním výzvy), ale to jsem se hromadu kol držel na špici.
Možná stojí za zvážení to co navrhuje anca v přehodnocení kreditů já bych byl pro aspon se zjistí jestli to má vliv.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
31. 8. 2016 / 11:32:54 (před 8 roky)
off

Ok následující kolo to snížíme na 1/100. Něco to bude, ale ne tolik, aby se vyplatilo někomu nějak cíleně manipulovat výsledky.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
anca
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
1. 9. 2016 / 00:38:42 (před 8 roky)
off

diky, snad to pomuze

Balthazar6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
2. 9. 2016 / 00:15:47 (před 8 roky)
off

Tak ovlivnovani hry bohuzel na 99% porad pokracuje.

„Oko za oko a svět bude slepý..“
darebnica
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
2. 9. 2016 / 00:16:26 (před 8 roky)
off

Pomohlo

Množstvo a kvalita materiálu vyhuleného nemá priamy vplyv na kvalitu článku a následne ani na kvalitu a množstvo zhulených diskutérov a ich príspevkov.
anca
2. 9. 2016 / 22:42:02 (před 8 roky)
off

me spis pripada, ze fake identity prestaly hrat, vyhodily serialy z oblibenych a proto spousta serialu tak klesla. uvidime dal

anca
6. 9. 2016 / 00:20:18 (před 8 roky)
off

takže to pokracuje. nechci na nikoho ukazovat prstem, ale myslím, ze kazdy vidi, kdo ma pravidelne nejvetsi prirustky. uz me to fakt nebavi

Balthazar6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
6. 9. 2016 / 00:44:50 (před 8 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Ok následující kolo to snížíme na 1/100. Něco to bude, ale ne tolik, aby se vyplatilo někomu nějak cíleně manipulovat výsledky.

Tak jak je videt, tak ten blbec to nedela kvuli kreditum, ale jen proto aby s*al lidi.

„Oko za oko a svět bude slepý..“
Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
24. 10. 2016 / 14:57:08 (před 8 roky)
off

Ahoj, plánuje se nekdy odkrytí výzev, které dosud nikdo nesplnil? (za x let)

beavis
Uživatel od první verze | Cool level: 32 | Debra Morgan
24. 10. 2016 / 16:29:18 (před 8 roky)
off
Butcher napsal(a):

Ahoj, plánuje se nekdy odkrytí výzev, které dosud nikdo nesplnil? (za x let)

Ano to bych byl také rád ted plním výzvy a s těmahle si rady nevím, ale konečně jsem zjískal absolutní nulu tak stejně nemám čím hrát tak třeba příště.