Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
darebnica napsal(a):
No a ako to je s tými kreditmi vlastne? Lebo mne napríklad nikdy nepribudli na konto za to, že som mala najvyšší prírastok v tradegame. Teda nestalo sa mi to veľakrát, ale občas hej. Jediný raz som mala aj najvyšší percentuálny nárast v TG, ale to ešte v minuloročnej hre a získala som za to trofej. Nič viac. A možno 5 bodov, neviem, podrobne to nesledujem. Mne sa to nejak nezdá, žeby sa tou hrou dali nejaké kredity zarobiť. Najviac kreditov som zarobila za prihlásenia sa, keď som sa prihlasovala napr. pol roka v kuse, tak za každý deň 5 kreditov. Zato mám cakomprask 3500 kreditov asi za dva roky.
Kredity dostane jeden člověk co má největší přírůstek bodů za den v zásadě ten co je v "síni slávy" a to dostane desetinu toho co vydělal (zkráceně vydělala jsi např. 3. srpna 876 kreditů a dostala se do síně slávy takže jsi dostala 88 kreditů) A skutečně se na tom dá vydělat hooodně kreditů já jich vydělal opravdu pěknejch pár tisíc (opět opakuji o což mi nešlo jsem soutěživý a proto hraji dál i bez možnosti zjískat kredity a ted plním výzvy), ale to jsem se hromadu kol držel na špici.
Možná stojí za zvážení to co navrhuje anca v přehodnocení kreditů já bych byl pro aspon se zjistí jestli to má vliv.
Ok následující kolo to snížíme na 1/100. Něco to bude, ale ne tolik, aby se vyplatilo někomu nějak cíleně manipulovat výsledky.
diky, snad to pomuze
Tak ovlivnovani hry bohuzel na 99% porad pokracuje.
Pomohlo
me spis pripada, ze fake identity prestaly hrat, vyhodily serialy z oblibenych a proto spousta serialu tak klesla. uvidime dal
takže to pokracuje. nechci na nikoho ukazovat prstem, ale myslím, ze kazdy vidi, kdo ma pravidelne nejvetsi prirustky. uz me to fakt nebavi
Fruiko napsal(a):
Ok následující kolo to snížíme na 1/100. Něco to bude, ale ne tolik, aby se vyplatilo někomu nějak cíleně manipulovat výsledky.
Tak jak je videt, tak ten blbec to nedela kvuli kreditum, ale jen proto aby s*al lidi.
Ahoj, plánuje se nekdy odkrytí výzev, které dosud nikdo nesplnil? (za x let)