Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Docela by me zajimalo jak Khamul splnil 68 vyzev kdyz 3 vyzvy jeste nesplnil nikdo...
A ovlivnovac uz zase jede na plne pecky. To jsem opravdu jedina, komu to vadi?
Pridávam sa k anci, toto sa už fakt nedá. Tradegame hrám rada, ale nemá význam venovať hre čas, ak sa sú tu osoby, ktoré ju zámerne ničia ostatným. Len v TOP 10 máme 3 nicky, ktoré sa tu zjavili zo dňa na deň, zázračne sa vyšvihli na vrchol rebríčka a úplnou "náhodou" majú medzi zamilovanými presne tie isté seriály.
Ja hlavne nechapem ako to niekoho takym stylom moze bavit hrat! Som na sz uz nejaky ten rocik,dva,tri... ale tradegame hram poctivo len od posledneho restartu. Mne osobne sa zatial celkom dari, ale aj mna stve, ze su tu jednotlivci, ktori kazia hru ostatnym. Kiez by sa s tym dalo nieco robit :(
Poupravím algoritmus, ale nechce se mi to dělat uprostřed kola.
Fruiko napsal(a):
můžu se zeptat, jaké změny chceš udělat?
Lincey napsal(a):
Pridávam sa k anci, toto sa už fakt nedá. Tradegame hrám rada, ale nemá význam venovať hre čas, ak sa sú tu osoby, ktoré ju zámerne ničia ostatným. Len v TOP 10 máme 3 nicky, ktoré sa tu zjavili zo dňa na deň, zázračne sa vyšvihli na vrchol rebríčka a úplnou "náhodou" majú medzi zamilovanými presne tie isté seriály.
V top 10 je jedna osoba 5x :D
Fruiko napsal(a):
Tak proste tem 5 blbum, co jsou provareny smazni ucty.
Mě by to také zajímalo, nejdřív vše vyletí nahoru a pak dolů