Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
sarhod79 napsal(a):
Mě by to také zajímalo, nejdřív vše vyletí nahoru a pak dolů
Takhle to dopada, kdyz se nekolik blbcu v cele s darebnica, pamča, krasnynick, Baim a krtkohad rozhodnou ostatnim podelat hru.
Balthazar6 napsal(a):
Takhle to dopada, kdyz se nekolik blbcu v cele s darebnica, pamča, krasnynick, Baim a krtkohad rozhodnou ostatnim podelat hru.
IMO je to vsechno (a asi jeste spousta dalsich, kteri v top 100 nejsou) jeden clovek a absolutne nechapu, jak to tohoto retarda muze bavit a co tim sleduje. Fakt mi to hlava nebere.
anca napsal(a):
můžu se zeptat, jaké změny chceš udělat?
Odeberu nebo snížím váhu kritériím, které jsou snadno ovlinitelný.
Zde:
Docela by me zajimalo jak Khamul splnil 68 vyzev kdyz 3 vyzvy jeste nesplnil nikdo...?
a zde :
Ahoj, plánuje se nekdy odkrytí výzev, které dosud nikdo nesplnil? (za x let)
jeste nebyla recena odpoved.
Butcher napsal(a):
Zde:
Docela by me zajimalo jak Khamul splnil 68 vyzev kdyz 3 vyzvy jeste nesplnil nikdo...?
a zde :
Ahoj, plánuje se nekdy odkrytí výzev, které dosud nikdo nesplnil? (za x let)
jeste nebyla recena odpoved.
Jedna je zabugovaná a počítá ji to pořád dokola.
Neplnujeme.
sarhod79 napsal(a):
Mě by to také zajímalo, nejdřív vše vyletí nahoru a pak dolů
Já myslel celou tu ‘tradegame‘. Ty očividně aspoň víš, že něco lítá nahoru a dolů :) Ale na mě tady každý se*e, tak nic.
Kafka Tamura napsal(a):
Já myslel celou tu ‘tradegame‘. Ty očividně aspoň víš, že něco lítá nahoru a dolů :) Ale na mě tady každý se*e, tak nic.
A čo takto si prečítať pravidlá hry namiesto tejto lamentácie, hm?
Z nějakého důvodu mi to neuznalo výzvu "Setsakra prodělečný seriál" - (10.11.2016) - Fruiko můžeš na to pls kouknout ?